Újabb beauty eseményeket halasztottak a koronavírus miatt

Új időpontot még nem jelöltek meg, de azt már tudni, hogy elhalasztják a Messe Düsseldorf GmbH a BEAUTY / TOPHAIR / MADS 2020 szakvásárok megrendezését is a világszerte terjedő koronavírus miatt kialakult helyzetben.

“Valamennyi érintett partnerrel történő egyeztetést követően, rövid időn belül sor fog kerülni egy későbbi, a tervezés biztonságát garantáló, alternatív vásári időpont meghatározására” – áll a közleményben.
– Ügyfeleink, partnereink és dolgozóink bíznak bennünk. Ez a bizalom túlmutat a düsseldorfi nagyszabású nemzetközi rendezvények professzionális és sikeres lebonyolításán. Ezt a bizalmat akkor is érezniük kell irántunk, amikor az Önök biztonsága érdekében, kritikus döntés meghozatalára kényszerülünk” – hangsúlyozta Werner M. Dornscheidt, Messe Düsseldorf GmbH vezérigazgatója.
– Ez a döntés valamennyi résztvevő számára nehézségeket jelent. Azonban az időszerű halasztás úgy a Messe Düsseldorf, mint ügyfelei számára – az egyre dinamikusabb fejlődés szempontjából – kötelező érvényű” – nyilatkozta Thomas Geisel, Düsseldorf város főpolgármestere, a Messe Düsseldorf GmbH felügyelő bizottságának elnöke.

Olvastad már? Elhalasztották a Beauty Forum Cluj szakkiállítás és vásár, valamint a Cosmoprof kiállítás megrendezését is!

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail