Átadtuk a Szakmai díjakat

Báthory Katalin kapta idén a Beauty Forum Szakmai díját. Az aranykoszorús kozmetikus mester, a Piknikkör alapítója állandó szakmai továbbképzéseket szervez és oktatja a jövő kozmetikusait.  A Kuratórium tagjai idén egy különdíjat is megszavaztak Kincs Eszter gyógypedikűrösnek.

A Beauty Forum Szakmai Díjat a Health and Beauty Business Media Kft. (HBBM) alapította 2003-ban. Célunk, hogy ezzel az elismeréssel köszönetet mondhassunk a szépségiparban kiemelkedő tevékenységet folytató személyiségeknek, akik munkásságukkal hozzájárultak a hazai szakma fejlődéséhez.

A kuratórium állandó és meghívott tagokból áll.

Állandó tagok: dr. Horváthné Forster Ibolya, Kocsenda Miklósné, Szabó Klára, Balla Ágnes, illetve az előző év díjazottja. Az állandó tagok mellé minden évben, szakmai múltjuk alapján további tagokat hívunk meg, így a kuratórium évente 9-14 főből áll. Idén Deák-Fogarasi Éva – a tavalyi díjazott – kozmetikusmester, szakoktató, Brandhuber Zsuzsanna kozmetikus (Cosmetic Trade), Bruchmann Zsuzsa szépségipari marketing tanácsadó (Makadémia), Farkas Fruzsina kozmetikusmester, diplomás szakoktató (Skin Jet) és  Kalcsu Kati – kozmetikusmester, sminktetoválás szakértő (Kalcsu Cosmetics) segített a döntésben az állandó tagoknak.

Eddig díjazottjaink

2014: Deák-Fogarasi Éva

2013: Sipos Zita

2012: Szentklárai Jenőné Götli Ibolya

2011: Dr. Martonné Lukács Ágota

2010: Dr. Szirmák Szilárdné / Bodor Ferencné

2009: Dr. Horváthné Forster Ibolya

2008: Kászonyi Andrásné / Judith Müller

2007: Molnár Dánielné (Ilcsi néni) /Vizi Éva

2006: Polgár Andrásné

2005: Seres Júlia

2004: Kocsenda Miklósné

2003: Szabó Klára

Gratulálunk a díjazottaknak!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail