Dr. Martonné Lukács Ágotát díjaztuk 2011-ben

A BEAUTY FORUM – 10. Beauty Hair & Spa szakkiállításon dr. Martonné Lukács Ágota vehette át, magazinunk kiadója, a Health and Beauty Kft. által alapított Beauty Forum Szakmai Díjat. A díjazott negyvennégy esztendeje dolgozik a szakmában – pedig soha nem akart kozmetikus lenni.

Hogyan és mikor került kapcsolatba a szépségiparral?

Édesanyám szeretett volna kozmetikus lenni, majd az volt az elképzelése, hogy belőlem legyen, de én akkoriban semmiképp sem akartam ezt. Balett táncosként, pszichológusként vagy vegyészként tudtam volna inkább elképzelni magam. De végül meggyőzött, amit utólag nem bánok. Negyvennegyedik éve űzöm a szakmát nagy szeretettel és nem kis áldozattal.

Milyen tervei vannak a jövőre nézve?

A nagy tervem éppen a közelmúltban valósult meg: néhány hete nyitottam meg a kozmetikai múzeumomat. Így tudom tartani a szakmával a kapcsolatot. Szeretném megkeresni az iskolákat, hogy meghívhassak osztályokat oda, amik aztán tarthatnak ott órákat és tanulmányozhatják a kiállított anyagokat. A rengeteg szaklapban is böngészhetnek, illetve számtalan videó van, amit megnézhetnek. Ez volt a dédelgetett álmom.

A díjhoz szívből gratulálunk!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail