Bemutatkozik a Vagheggi

Exkluzív környezetben mutatkoztunk be, a sajtó képviselői és a szépségbloggerek előtt, a Boscolo Budapest Wellness & SPA adott helyszínt az eseménynek, ahol szintén hosszú évek óta a Vagheggi fito kozmetikummal kényeztetik a vendégeket (x)

 

VagheggiMagyarországon folyamatosan bővül, kozmetikus partnereink száma ezért szeretnénk, ha a lakosság is minél több információt kapna a Vagheggi márkáról.

A sajtótájékoztatón elmeséltük, hogy a Vagheggi egy 1975-ben alapított kozmetikai márka, így közel 40 éve állítja elő folyamatos kutatómunkával egyedi fitokozmetikumait. Minden termék egyedi receptúra alapján készül, és természetes módon járul hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi-lelki közérzethez, tiszteletben tartva a környezetünket. A cég a kezdetektől „zöld”szemlélettel dolgozik és fair trade üzletpolitikát folytat a hatóanyagok beszerzéséhez.

A Vaghegginek több mint 300 növényi hatóanyagokból és különleges összetevőkből álló termékpalettája van. A termékek csomagolása környezetbarát anyagokból készülnek egyedi olasz művészi grafikával. www.ilovevagheggi.hu

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több kozmetikus partner csatlakozik hozzánk. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy innovatív módon segítsük szakmailag és üzletileg partnereinket. Állandó vásárlóink számára kialakítottunk egy hűségprogramot, melyben kézzel fogható marketing és szakmai támogatást nyújtunk.

Vagheggi2

Ezért hoztuk létre többszintes webáruházunkat is. A webáruház segítséget nyújt a Vagheggi termékeket használó kozmetikusoknak, lehetőség van arra, hogy a Vagheggi kozmetikusok vendégei közvetlenül a webáruházunkon keresztül vásároljanak megkönnyítve a kozmetikusok munkáját. A webáruház reklámjain keresztül arra törekszünk, hogy minél több lakossági felhasználó ismerkedjen meg a márkával és ezen keresztül minél többen találják meg kozmetikai partnereinket. www.shop.ilovevagheggi.info

Vagheggi4

A cég folyamatos kutató-fejlesztő munkát folytat. Minden évben több termékújdonságot vezetünk be. Legutóbbi termékújdonságunk a 75-15, egy intelligens génalapú luxus bőrfiatalító termékcsalád, melyet a 40. évfordulóra alkottunk meg.

Az év során több limitált kiadású termék is piacra kerül, ami minden Vagheggi felhasználót az egyediséggel és a megismételhetetlenség érzésével ajándékoz meg. Idei újdonságunk az illatterápiás bőrápoló olajok.

Egyedi illatkompozíciók mely mindenki számára más-és más élményt jelenítenek meg, természetes anyagokat tartalmaznak, a bőrre ápoló hatást fejtenek ki és több órán keresztül finom illatot kölcsönöznek. Használhatóak masszázshoz, de akár minden nap parfüm helyett (nem tartalmaznak alkoholt).

Az idei évben ősszel még egy igazi termék meglepetéssel készülünk partnereink számára és több új szakmai képzést is indítunk.

Nagy öröm számunkra, hogy együtt növekszünk és fejlődünk partnereinkkel!

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail