Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2 napos sminktanfolyam szín-és stílustanácsadással

március 5. @ 10:00március 6. @ 15:00

39999Ft

Értékes, a mindennapokban használható tudásra vágysz? Amennyiben a válaszod igen, ezt a tanfolyamot pont neked találtuk ki! Tanfolyamunkon két egymást követő napon megismerkedhetsz olyan sminkelési technikákkal, fortélyokkal, amiket könnyedén tudsz alkalmazni a mindennapokban. Az oktatást Sok Csaba sminkmester tartja, akinek a vezetésével valódi make-up és stílus-tudástár birtokába juthatsz.

A tanfolyam díja: 49.999 Ft helyett 39.999 Ft

És ez még nem minden…! Kinek nem ismerős a helyzet, amikor rohanós reggeleken a tükör előtt tanácstalanul válogatja az aznapi ruhát, végül egy teljesen más öltözetben lép utcára, mint amit eltervezett, az eredmény pedig meglehetősen lehangoló. Egész nap feszélyezve érezzük magunkat… Lépj túl ezen, felejtsd el a talpig feketét és a farmer-póló kombót is és gyere el smink-, szín-és stílustanácsadás tanfolyamunkra.

Tanfolyamunkon Sok Csaba személyre szabottan ad Neked tanácsot, nem csak a sminkelést, hanem az öltözködésed, hajviseleted, színeid használatát illetően is.
Itt az ősz, jön a tél! Színesedj, gyere el egy fantasztikus hangulatú tanfolyamra, ahol sminkmesterünk 3 témát érint 1 tanfolyam áráért.

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail