Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2019 arckezelő technológiái – mire számíthatunk 2018 legsikeresebb termékei tükrében?

február 5. @ 09:3015:30

2500HUF

Informatív és rendkívül ütőképes Arckezelő Szakmai Napot tartanak a Center Kft. oktatótermében február 5-én! Ez egy olyan interaktív workshop lesz, amelyen a résztvevők kérdéseikkel, tapasztalataikkal, benyomásaikkal a rendezvény aktív szereplőivé válhatnak. Mindent megnézhetnek, kipróbálhatnak, saját bőrükön tapasztalhatják meg a kezelések eredményét.

Számtalan érdekes témával készülnek:

 

2018 legsikeresebb technológiái – mi várható 2019-ben?

A Center Kft. tapasztalt oktatói (akik maguk is kozmetikusok) sorra veszik az arckezelő technológiákat és elmondják, hogy a sok száz elektrokozmetikai berendezés értékesítéséből szerzett tapasztalatukra alapozva, véleményük szerint melyek lesznek 2019 arckezelő trendjei.

 

A ClinicCare professzionális kozmetikumok kombinálása gépi technológiákkal

A ClinicCare az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikum márka. Nem véletlenül az, hiszen akik próbálták (kozmetikusok és vendégek egyaránt) csak elragadtatással tudnak beszélni róla. A Szakmai Napon az EunSung SmartLine arckezelő rendszer segítségével bemutatják, hogy a ClinicCare termékek hogyan építhetők be a gépi kezelési protokollokba. Technológiák: ultrahang, elektroporáció, iontoforézis, cryo.

 

A savas hámlasztó kezelésekről – utoljára ebben a szezonban

A tél a bőrmegújító kezelések időszaka. Remek választás ezekhez a kezelésekhez a ClinicCare savas hámlasztó termékcsaládja, amely három, különböző bőrproblémára kifejlesztett peelingből és egy blenderből áll. Csupán ennek a 4 terméknek a segítségével minden vendége számára személyre szabott (az adott bőrtípusra és bőrproblémákra hatékony) peeling-mixet állíthat össze.

 

Hámlasztó kezelés nyáron is? Igen, lehetséges. EunSung Hydra Beautyval!

Savas hámlasztó kezelést nem csinálhat nyáron, de az EunSung megtalálta a megoldást. A Hydra Beauty bőrtisztító rendszer olyan kíméletes technológiát alkalmaz, amellyel az év minden napján végezhet hámlasztó kezelést. Na meg persze emellett még sok minden mást is: pórustisztítást, komedók eltávolítását, póruskezelést, bőrtónus és bőrszerkezet javítást, mélytisztítást (mikrodermabrázióval) és hatóanyag-bevitelt.

 

Frakcionális és thermal RF az orvosi lézeres kezelésekhez hasonló eredményekért

Ez az a technológia, amellyel az arcfiatalítás területén a kozmetikusok is fel tudják venni a versenyt az orvosokkal. Sőt, a gyógyulási idő gyorsabb, a kezelés pedig kíméletesebb.

 

Nélkülözhetetlen marketing tanácsok

Kifejezetten kozmetikai szalonok számára összeállított marketing előadás, amelyben ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapnak választ a résztvevők: Miért kell a marketing? Milyen marketing eszközöket használj? Hogyan építsd fel a weboldalad? Szórólap, de hogyan? Miért hiba, ha két hétre előre tele van a naptárad? Hogyan képezd az áraidat?…

A rendezvényen maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

 

További információ és regisztráció: https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/arckezelo-szakmai-nap-2019-02-05/

 

Részletek

Dátum:
február 5.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail