Események betöltése

« Összes Események

Alakformáló kezelések élőben a Center Kft-nél

szeptember 22. @ 09:3015:30

2500Ft

A Center Kft. oktatási központjában 2020. szeptember 22-én megrendezésre kerülő Alakformáló Szakmai Napnak az a különlegessége, hogy az előadások mellett élő kezelési bemutatókat is tartanak. A Center Kft. két legnépszerűbb alakformáló készülékének legtapasztaltabb oktatói teljes kezeléseket végeznek majd. A résztvevők nemcsak megnézhetik, hogy hogyan kezelnek a profik, de számos tanácsot kapnak, rengeteg információval lesznek gazdagabbak és jó pár trükköt, mesterfogást is elleshetnek tőlük.

 

A szakmai nap programja:

 

  1. A hatékony alakformálás alapjai – egy kicsit másképp

Huber Zoltán, a Center Kft. kereskedelmi igazgatója 13 éve foglalkozik alakformálással. Az évek alatt megszerzett tudását és tapasztalatát – partnereik visszajelzéseivel megerősítve – adja most át a szakmai nap résztvevőinek. A tőle megszokott lendülettel és egyedi humorral beszél majd többek között arról, hogy hogyan kell felépíteni egy hatékony alakformáló rendszert, melyek az alakformálás nélkülözhetetlen elemei és mitől működik / mitől nem működik az alakformálás.

 

  1. Haskezelés Lipozeróval

Székely Lajos teljes haskezelést végez az alakformálás Jolly Jokerével, az EunSung Lipozero speciális alakformáló és arckezelő géppel. A kezelés alatt gépkezelési technikákat mutat be, beszél a készülékben található technológiákról és természetesen minden kérdésre válaszol majd.

 

  1. Ultratone, a piacvezető biostimulációs márka

Az angol Ultratone több mint 50 éve foglalkozik biocomputerek fejlesztésével és gyártásával, és ez idő alatt több mint 8 millió készüléket adott el a világon. A márka Magyarországon most éli másodvirágzását, hiszen egyre több alakformáló szakember ismeri fel, hogy ha olyan készüléket szeretne, amelynek az eredményei hosszú távon megmaradnak, amely kellemes kezelésérzetet nyújt és a kezelőnek nem kell fizikai erőt kifejtenie, az Ultratone a legjobb (talán az egyedüli?) választás.

 

  1. Comb- és popsikezelés PowerShape2-vel

Az EunSung PowerShape2 alakformáló és arcfiatalító rendszert az alkalmazott technológiák, a kiváló kezelési eredmények és az egyszerű, kevés fizikai erőt igénylő használat miatt a testkezelések királykategóriájának is nevezhetjük. Gajdos Ferenc, a készülék oktatója egy teljes comb- és popsikezelést végez a géppel, amelynek során a nézők számos ötletet begyűjthetnek majd tőle.

 

  1. Alakformáló szalonok marketingje

A „Hogyan kezelj?” előadások és kezelési bemutatók után a nap végén a „Hogyan add el magad és a szalonod?” marketing előadással rakják fel az i-re a pontot. De csak abban az esetben, ha a látott és hallott rengeteg információ után a résztvevőknek még lesz figyelme, türelme és ereje hozzá. Szóval ez az előadás teljesen rajtatok múlik!

 

A rendezvényen maximum 20 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

 

További információ és regisztráció: https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/alakformalo-szakmai-nap-2020-09-22/

 

Dátum: 2020. szeptember 22.

Időpont: 9.30-15.30

Összeg: 2500 Ft

Szervező: Center Kft.

Honlap: www.kozmetikusszakmainap.hu

 

Helyszín:

a Center Kft. oktatási központja

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.

Részletek

Dátum:
szeptember 22.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/alakformalo-szakmai-nap-2020-09-22/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail