Események betöltése

« Összes Események

Alakformáló Szakmai Nap

július 14. @ 09:3015:30

2500Ft

A hatékony alakformálás titkai

 

A februári Alakformáló Szakmai Nap hatalmas sikere után az áprilisra tervezett ismétlést sajnos nem tudtuk megtartani. Mivel sokan kérdezik, hogy mikor lesz ismét, úgy döntöttünk, hogy megfelelő biztonsági intézkedések bevezetése mellett 2020. július 14-én, kedden Alakformáló Szakmai Napot tartunk. A rendezvényre max. 12 főt tudunk beengedni, hogy nagyobb távolság legyen a résztvevők között, és egy levegőszűrő berendezést is működtetünk majd a teremben.

Ez a nap a hatékony alakformálás titkairól szól. A résztvevők olyan átfogó képet kapnak az eredményes alakformálásról, mint eddig még soha sehol. A segítségünkkel azok is fantasztikus eredményeket fognak elérni, akiknek eddig nem ment.

Sokan akarnak megszabadulni a karantén alatt felszedett plusz kilóktól, ráadásul nagyon gyorsan, hiszen itt a fürdőruha szezon. Az Alakformáló Szakmai Napon a gyors eredményeket biztosító kezelésekhez is adunk majd tanácsokat! A szakmai nap programja:

Miért nincs eredménye a kezeléseknek, amikor másoknak olyan jól megy?

Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

Ultratone-nal az eredmények is megmaradnak

Alakformáló technológiák A-tól Z-ig

Hullámmasszázs

Az Alakformáló Szakmai Nap 2020. július 14-én 9.30-kor kezdődik, és várhatóan 15.30-ig tart. A rendezvényen maximum 12 fő tud részt venni, amelynek feltétele az előzetes regisztráció és a részvételi díj befizetése.

Regisztráció

 

Részletek

Dátum:
július 14.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/alakformalo-szakmai-nap-2020-07-14/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail