Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Antioxidációval az öregedés ellen tanfolyam

szeptember 3. @ 10:0016:00

13999Ft

A bőröregedés lassítása szempontjából a szabadgyökök semlegesítése létfontosságú folyamat. Tanfolyamunkon megtudhatod, hogy egy speciális antioxidáns komplexszel hogyan növelheted anti aging kezeléseid hatékonyságát.

Bőrünk öregedése bonyolult genetikai és biokémiai folyamatok összessége, melyben meghatározó szerepet töltenek be a szabadgyökök. Ezek, a sejtek energiafelhasználása, valamint a káros külső környezeti hatások során képződő rövid élettartamú, oxigén tartalmú vegyületek, melyek káros hatással vannak a sejtekre és hosszú távon akár a DNS károsodását is okozhatják. Mindezt a bőröregedés legfontosabb helyén az irhában, ahol a legkisebb károsodás is azonnali változásokat idézhet elő a bőr szerkezetében.

A Solanie Szőlő- Hyaluron sorozata egy különleges polifenolokban gazdag komplexszel képes közömbösíteni a bőr sejtjeire káros szabadgyököket, ezáltal lassítani azok öregedését. A tanfolyamunkon megismerkedhetsz a különféle öregedési elméletekkel, és hogy kezeléseiddel mely pontokon tudsz hozzájuk kapcsolódni. Elsajátíthatod az EnergyRelax masszázstechnikát, melynek különlegessége egy olyan dinamikus mozgássor, mely egyszerre aktivál és nyugtat, emlékeztetve bőrsejtjeidet maximális megújulási képességükre.

Tanfolyam díja: 13.999 Ft

Részletek

Dátum:
szeptember 3.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
13999Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/kozmetikus-tanfolyamok/antioxidacioval_az_oregedes_ellen_tanfolyam

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail