Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az arckezelő technológiák legjava – az ősz előszelében

2019.09.09. @ 09:3015:30

A következő Arckezelő Szakmai Nap a Center Kft-nél szeptember elején kerül megrendezésre, amikor a nyaralásnak már vége, és a vendégek nyáron kialakult bőrproblémáinak (vízhiány, pigmentfoltok, photo-aging) kezelése, valamint a soron következő drasztikus eljárások előkészítése kerül a kozmetikai kezelések előterébe. Kovács Paula és Baracsi Hajnalka terméktanácsadók sok hasznos tanácsot osztanak majd meg a résztvevőkkel, és mivel ők maguk is kozmetikusok, kezelésekkel színesítik a workshopot.

A Szakmai Nap programja:

  1. Milyen pluszt tud nyújtani a valódi hexapoláris RF az arckezelésekben?

A valódi hexapoláris rádiófrekvencia arc és test kezelésére egyaránt alkalmas, és mindkét területen ragyogóan eredményes is. A szakmai napon az arckezelések során kifejtett kollagén rekonstrukciós hatását mutatják be.

 

  1. Hogyan építsünk fel egy komplett arckezelést?

A Smartline az EunSung zseniálisan összeállított arckezelő készüléke. A dél-korai gyártó ebbe az egyetlen gépbe beletett minden olyan technológiát, amellyel akár több lépéses hatóanyag-bevitelt is el lehet végezni. Sőt, a technológiák egyénre szabott kombinálásával színesíthetjük kezeléseinket alkalomról alkalomra.

 

  1. Ismerd meg az EunSung Hydra Beautyt, a Center Kft. legnépszerűbb arckezelő készülékét!

Eddig 53 db-ot adtak el belőle, és a kozmetikusok és a vendégek egyaránt imádják. Sőt, az eredményeket látva egyre több orvos vásárolja meg, hogy magánrendelése szolgáltatásait ezzel a készülékkel egészítse ki. A szakmai napon azt is megmutatják, hogy miért!

 

  1. Bőresztétikai kezelések IPL-lel

IPL géppel nemcsak szőrteleníti lehet, számos rendkívül látványos arckezelést is végezhetünk vele. Kezelhetünk aknét, rosaceát és pigmentált bőrelváltozásokat, illetve végezhetünk bőrfiatalítást és ránctalanítást. A technológiát Gajdos Ferenc terméktanácsadó mutatja be, akinek több mint 12 éves IPL kezelési és oktatási tapasztalata van. Nála nagyobb gyakorlattal és tudással rendelkező szakember nem sok van ezen a területen.

 

  1. Hogyan add el magad, a szalonod és az áraid?

Huber Zoltán, a Center Kft. kereskedelmi igazgatója tanulságos történetekkel és egyedi humorral átszőtt előadása teszi fel a napra a koronát. Kifejezetten kozmetikai szalonok számára összeállított marketing tanácsait nem elég egyszer meghallgatni – ebben valószínűleg az összes eddigi résztvevő egyet ért.

 

Fontos!

Az Arckezelő Szakmai Napon maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail