Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Baalbek szempilla haladó tanfolyam

2017.08.16. @ 10:0016:00

50000Ft

A Baalbek sűrítő technikákról

A vendégek növekvő igénye a még sűrűbb és látványosabb szempillák iránt életre hívta és gyorsan elterjesztette a különböző szempilla sűrítő technikákat. Ezekre a technikákra sokféle néven hivatkoznak a nemzetközi anyagokban. Megtalálhatjuk 2D, 3D, haladó, volume, vagy dúsító, sűrítő technikaként is. A lényege, hogy az alaptechnikában már megszokott 1 szál szempilla helyett 2, illetve 3 szál szempillát helyezünk fel egyenként 1-1 természetes szempillára. Használhatunk hozzá különböző vastagságú és hosszúságú, illetve íveltségű szálakat is. egyre népszerűbbek az íveltebb C, illetve D ívű szempillák.

Az oktatásról

A technikát 1 napos, kis létszámú csoportos képzés keretén belül sajátíthatja el. A tanfolyamon a szempilla felhelyezési módszert elméleti ismeretek, valamint gyakorlati bemutató segíti. A képzésen az elméleti ismeretek elsajátítása után hozott modellen folyik a munka.  Szakoktatóink széleskörű tapasztalatukkal egyénre szabottan segítik a műveletek begyakorlását. A nálunk végzett hallgatóknak segítjük jövőbeni munkájukat konkrét tanácsokkal és megoldásokkal.

Az oktatókról

Szakoktatóink Magyarországon a legnagyobb – több mint nyolc éves – tapasztalattal és gyakorlattal  rendelkeznek. A szempillah osszabbítást folyamatosan végzik referenciaszalonunkban, így az évek alatt komoly elméleti tudásra és gyakorlati tapasztalatra tettek szert. Széleskörű ismereteiket a tanfolyam elvégzését követően egyénre szabott konzultációs lehetőséget biztosítva osztják meg díjmentesen hallgatóinkkal.

Részletek

Dátum:
2017.08.16.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
50000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu/baalbek_szempilla_halado_tanfolyam

Szervező

Baalbek Stúdió
Telefon:
06-1/ 266-1856, 06-30/ 566-0806
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu

Helyszín

Baalbek Stúdió
Arany János u. 9. fél emelet (csengő: 65)
Budapest, 1051
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail