Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BABOR Metódus – haladó továbbképzés

szeptember 9.

18000Ft

A BABOR Metódus a több mint 50 év tapasztalatát és a német precizitást, professzionalizmust foglalja magában. A gondosan, lépésről lépésre felépített BABOR kezelésekben minden mozdulatnak célja van, a kendőérintéstől kezdve a lifting touch masszázs utolsó mozzanatáig. Ez garantálja a vendég számára azt a különleges, utánozhatatlan és minden pillanatában egyedi élményt, amit csak és kizárólag egy BABOR kozmetikában, egy BABOR kezelés során tapasztalhat meg.

Pár éve már BABOR-ral dolgozol, és úgy érzed, szeretnél még jobban elmélyülni a System Care és anti-aging termékcsaládok ismeretében? Vértezd fel magad a legfrissebb információkkal Rodan Évitől, gyakorold be szakmai útmutatás mellett a metódust, és a kölcsönös kezelések alkalmával most élvezd Te a BABOR utánozhatatlan kezelését!

Gyere el haladó továbbképzésünkre, hogy Te is a legfrissebb tudás birtokában a legjobb eredményeket és maximális hatást nyújts vendégeidnek. A BABOR Metódusnak köszönhetően vendéged garantáltan elégedetten távozik, hiszen olyan speciális, kényeztető élményben volt része, amelyet csak Te nyújthatsz neki a BABOR-ral.

Részletek

Dátum:
szeptember 9.
Összeg:
18000Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.kalcsu.hu/kozmetikus-kepzesek/babor-metodus-halado-tovabbkepzes-k683.html?cido_id=1621

Szervező

Kalcsu Cosmetics
Telefon:
06 1/237 03 70
Honlap:
www.kalcsu.hu

Helyszín

Kalcsu Cosmetics
Frangepán u. 8-10.
Budapest, 1139 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail