Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

február 12. @ 10:0016:00

9999Ft

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd, megfizethető áron. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Kevés olyan professzionális termékkoncepció létezik, mely könnyen átlátható módon ad akár egy életen át is segítséget felhasználójának a kozmetikai kezelésekben. A Solanie professzionális kozmetikumcsaládja ezen kevesek közé tartozik, hiszen termékei kozmetikus szakemberek által fejlesztve, a piac konkrét igényei alapján készülnek.

Magas hatóanyag-tartalmú kozmetikumai látványos hatásmechanizmust garantálnak és a legkülönfélébb kozmetikai kezelésekhez nyújtanak lehetőséget akár, az egyszerűbb tisztító kezelésektől a csúcsot jelentő mezoterápiás kezelésekig. Alaptanfolyamunk betekintést ad a márka alap termékkoncepciójába, a változatos hatóanyag kínálatba, melyekkel megszerezheted a Solanie használatához szükséges alaptudást, hogy magabiztosan állhass munkába.

Tanfolyam díja: 9.999 Ft

A tanfolyam tartalma:

  • A Solanie koncepció ismertetése
  • A Solanie Professional Cosmetic teljes termékskálája
  • A termékek főbb hatóanyagainak ismertetése, a hatóanyagok szinergiája és ennek megjelenése a termékekben és kezelési sorokban

Részletek

Dátum:
február 12.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
9999Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/kozmetikus-tanfolyamok/bevezetes_a_solanie_szepsegkoncepcio_vilagaba_alaptanfolyam

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail