Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BIODROGA EPIGENETIKA konferencia

január 31. @ 09:0017:00

21000HUF

A BIODROGA magyarországi csapata január 31-én szervezi meg konferenciáját az elegáns La Prima Fashion Hotelben, melynek változatos témái egybegyűjtenek mindent, amire egy XXI. századi kozmetikusnak szüksége van.

Miért az epigenetika a konferencia fő témája? A genetikai kutatás legújabb vívmánya most éri el a kozmetikai piacot, így a konferencia résztvevői elsőként sajátíthatják el két kiemelkedő előadótól, mi is az epigenetika, hogyan befolyásolja életünket, illetve ez a kutatási terület miként érinti a kozmetikát.

Az esemény sztárelőadója a 2019-es év „legsármosabb úriembere”, Árpa Attila. Attilát nem csak megnézni, meghallgatni is érdemes, hiszen saját bőrén tapasztalja, mennyire fontos a megfelelő időgazdálkodás – hogy mindenre jusson idő. Ehhez hallhatunk pár hasznos trükköt a színészként, producerként, forgatókönyvíróként és apaként is helytálló Attilától.

Barna Alexandra elárulja, hogyan adjunk el kozmetikai terméket és kezelést a kozmetikus legfőbb partnereinek, a női vendégeknek, míg Pesti Antal elkalauzol minket a tudatos pénzügyi tervezés világába – érthetően és élvezhetően. Előadásaikból megtudhatjuk, hogyan érdemes a kozmetikus munkafolyamatokat beárazni, hogy ez ne csak hobby, hanem megélhetés is legyen.

A konferencia zárásaként kiosztjuk a 2019-es év díjait a legjobban teljesítő BIODROGA kozmetikusoknak. A BIODROGA VIP partnereinek és előadóinak az estét egy kellemes vacsora koronázza meg.

Információ és jelentkezés: www.biodroga.hu 70/775-5575 és drszepseg@gmail.com

Részletek

Dátum:
január 31.
Időpont:
09:00 – 17:00
Összeg:
21000HUF
Esemény kategória:
Honlap:
https://biodroga.hu/konferencia-2020/

Szervező

Biodroga Hungary
Telefon:
06-70/775-5575, 06-30/5929-332
Honlap:
http://biodrogamd.hu

Helyszín

La Prima Fashion Hotel
Piarista utca 6
Budapest, 1052
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail