Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chantarelle Hámlasztó Tréning

március 4. @ 10:0016:00

15000Ft

Chantarelle Dermo-Esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális hámlasztó kezelések, melyek ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait

Kémiai hámlasztó savak nagyon hatékonyak az esztétikai kezelésekben, amely eredményeként láthatóan regenerálja és megújítja a bőrt. A Chantarelle-szakértők a hámréteget érintő kémiai hámlasztók széles választékát fejlesztettek ki, amelyek igen hatékonynak bizonyultak számos, konkrét bőrprobléma kezelésében.

A tréning alkalmával megismerkedünk a kémiai hámlasztó savak tulajdonságaival, alkalmazásuk lehetőségeivel, valamint az egyedülálló kezelési protokollokkal. (Némely hámlasztó kezeléshez alkalmazhatóak a non-invazív lézeres készülékek.)

Központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka hámlasztó kezeléseitmutatja be Weber Erika szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával.

Aznap a résztvevők 10% kedvezményre jogosultak, mely Chantarelle professzionális készítményekre érvényes.

Időtartam: 10h – 16h

Minimális létszám: 4-6 fő

Helyszín: Beauty Partner Központ (1112 Budapest, Olt u. 37.)

Tréning regisztrációs díja: 15.000 Ft

 

A regisztrációs díj tartalmazza:

  • információs csomag
  • nyomtatott oktatási jegyzet
  • oklevél
  • frissítő, kávé

 

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható Chantarelle professzionális és lakossági készítményekre.

 

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

 

Lemondási feltételek:***

  • A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
  • 10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
  • Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.

*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
március 4.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail