Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chantarelle hámlasztó tréning

2019.11.12. @ 09:0016:00

15000Ft

Kinek ajánljuk?
Érdekelnek a Chantarelle Dermo-esztétikai Laboratórium által kifejlesztett professzionális hámlasztó kezelések, melyek ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait? A Chantarelle szakértők a hámréteget érintő kémiai hámlasztók széles választékát fejlesztettek ki a kozmetikus szakemberek számára, amelyek rendkívül hatékonyak az esztétikai, illetve a konkrét bőrproblémák kezelésében is.

Mi a célja?
A tréning alkalmával megismerkedünk a kémiai hámlasztó savak tulajdonságaival, alkalmazásuk lehetőségeivel, valamint az egyedülálló kezelési protokollokkal. Némely hámlasztó kezeléshez alkalmazzuk majd a non-invazív lézeres készülékeket is. A tréning remek lehetőséget nyújt az alap kozmetikus oktatás kiegészítésére savak témakörben.

Időtartam: 9h – 16h
Minimális létszám: 4-6 fő
Helyszín: Beauty Partner Központ (1112 Budapest, Olt u. 37.)
Tréning regisztrációs díja: 15.000 Ft

A regisztrációs díj tartalmazza:
–    információs csomag
–    nyomtatott oktatási jegyzet
–    oklevél
–    frissítő, kávé

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható Chantarelle professzionális és lakossági készítményekre.

Jelentkezés menete:
A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Lemondási feltételek:***
–    A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
–    10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
–    Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.
*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
2019.11.12.
Időpont:
09:00 – 16:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail