Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chantarelle Hámlasztó Tréning

január 9. @ 10:0016:00

15000Ft

A Chantarelle Dermo-Esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális hámlasztó kezelések, melyek ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait

Kémiai hámlasztó savak nagyon hatékonyak az esztétikai kezelésekben, amely eredményeként láthatóan regenerálja és megújítja a bőrt. A Chantarelle-szakértők a hámréteget érintő kémiai hámlasztók széles választékát fejlesztettek ki, amelyek igen hatékonynak bizonyultak számos, konkrét bőrprobléma kezelésében.

A tréning alkalmával megismerkedünk a kémiai hámlasztó savak tulajdonságaival, alkalmazásuk lehetőségeivel, valamint az egyedülálló kezelési protokollokkal. (Némely hámlasztó kezeléshez alkalmazhatóak a non-invazív lézeres készülékek.)

Központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka hámlasztó kezeléseit mutatja be Weber Erika szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával.

Aznap a résztvevők 10% kedvezményre jogosultak, mely Chantarelle professzionális készítményekre érvényes.

Mi teszi a CHANTARELLE kémiai hámlasztó savait olyan különlegessé?

A kozmetikában és az orvos-esztétikában használt kémiai peelingek széles választéka – mono-hámlasztók és a savkombinációk, különböző koncentrációjú és pH-jú savak széles választéka áll a rendelkezésünkre.
Innovatív felhelyezési módok – fényre aktiválódó hámlasztók, amelyeket a PDT fotodinamikus LASER/LED kezelésekben is alkalmazhatunk, de alkalmazhatjuk ultrahanggal, iontoforézissel és manuálisan is.
Gél hámlasztó formula – hosszabb hatóidőt tesz lehetővé, lassan hatol a bőrbe (gyors párolgás nélkül), amely intenzív hatást eredményez, ugyanakkor a bőrirritáció mértéke elenyésző. A gél formula növeli a kezelés biztonságosságát, a készítmény nem folyik le és a felhelyezés jobban kontrollálható.
A vízben és zsírban oldódó speciális hámlasztó formulák felszívódása lehetővé válik mindkét szállító csatornán keresztül, függetlenül az oldhatóságuktól, ez megnöveli a hatékonyságukat.
A több réteget megcélzó eljárásokban fokozatosan csökkentjük a pH-t a kezelés során a bőrtípustól és a bőrproblémától függően, ennek eredményeként csökken a bőrirritáció mértéke, mindemellett magas hatékonyságot garantálva.
A Chantarelle speciális savas hámlasztó peelingeket fejlesztett ki a problémás bőrűek számára, a reaktív bőrre, az atópiás dermatitisz és a rosacea tüneteire, az allergiás bőrre, és azoknak, akiknek a bőre nem tolerálja az erős savakat.
A Chantarelle Bőresztétikai Laboratóriuma által megalkotott rendszerben lehetőség nyílik arra, hogy fokozatosan csökkentsük a bőr pH-ját. Köszönhetően annak, hogy az egymást követő rétegek felvitele során gyengéden csökkentjük a bőr pH-ját, megnöveljük a bőr az erős savakkal szembeni tolerancia mértékét.

Időtartam: 10h – 16h

Minimális létszám: 4-6 fő

Helyszín: Beauty Partner Központ (1112 Budapest, Olt u. 37.)

Tréning regisztrációs díja: 15.000 Ft

A regisztrációs díj tartalmazza:

információs csomag
nyomtatott oktatási jegyzet
oklevél
frissítő, kávé

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható Chantarelle professzionális és lakossági készítményekre.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Lemondási feltételek:***

A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.
*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
január 9.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail