Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chantarelle Protokoll Tréning

február 26. @ 10:0016:00

10000Ft
  1. február 26-án délelőtt 10 órától délután 4 óráig központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka kezeléseit szakmai oktatónk Weber Erika mutatja be.

Chantarelle Dermo-Esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális kezelések, ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket, és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait.

A kezelések a non-invazív lézeres készülékekre, és az aktív biotechnológiai és növényi összetevőkre épülnek, de alkalmazhatjuk őket a hagyományos módon manuálisan, vagy UH készülékkel is. A kezelésekben használt innovatív formulák azonnali, látványos hatást garantálnak, csakúgy, mint a korszerű alkalmazási módszerek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Chantarelle non-invazív szépség filozófiába.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Időpont: 2020.02.26. 10:00-16:00- óráig

Részvételi díj: 10.000.- Ft

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.

A regisztrációs díj tartalmazza:

  • információs csomag
  • oklevél
  • frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

 

Lemondási feltételek:***

  • A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
  • 10 naptári napon belüli lemondott részvétel, vagy meg nem jelenés esetén, a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
  • Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre, és nincs lehetőség átjelentkezésre.
  • Időpont módosításra csak egyszer van lehetőség.

*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
február 26.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
10000Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail