Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chantarelle Protokoll Tréning

január 7.

10000Ft

A Chantarelle Dermo-Esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális kezelések, ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket, és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait.

A kezelések a non-invazív lézeres készülékekre, és az aktív biotechnológiai és növényi összetevőkre épülnek, de alkalmazhatjuk őket a hagyományos módon manuálisan, vagy UH készülékkel is. A kezelésekben használt innovatív formulák azonnali, látványos hatást garantálnak, csakúgy, mint a korszerű alkalmazási módszerek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Chantarelle non-invazív szépség filozófiába.

Központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka kezeléseit mutatja be Weber Erika szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával.

Milyen kezelésekről lesz szó?

1.  MECHANIKAI BŐRTISZTÍTÓ KEZELÉS

2.   PLATINUM PEEL & CURE

3.  REGENEVIA DNA

4.   N.A.P PURE BEATY – NANO GOLD & SILVER

5.  RED STOP

6.  NORMACELL

7.  IDEAL PURE

8.  RETINOCAL PURE

9.  LIFT PEPTANGO-R

10.   NUTRI MAXX 40+

11. ESTRINI 50+

12. C’MODULAR AGE

13. FERULASHI LIPID REPAIR

Bőrmegújító hatású és lipid regeneráló arckezelés érzékeny bőrre ferulasavval, és sikimisavval a nem megfelelően működő hidro-lipidréteg helyreállítására, amely egyre több embernek okoz problémát. Az egész évben alkalmazható kezelést kifejezetten az érzékeny, hiper-reaktív, különösen száraz, atópiás, allergiára hajlamos bőrre, valamint az orvos-esztétikai kezelések utáni használatra fejlesztették ki. Ez egy kíméletesen hámlasztó sikimisav és ferulasav kombinációjára, a gazdag lipid formulára, hidratáló-, antioxidáns hatású, valamint nyugtató hatóanyagokra épülő bőrmegújító hatású, bőr barrier funkciókat helyreállító kezelés. A megfelelően működő barrier kellő védelmet nyújt a káros és agresszív tényezőkkel szemben. A manuális kezelés mellett a Ferulashi program, lehetővé teszi a polihidroxi savak fotodinamikus eljárással, 420 nm hullámhosszúságú fényt kibocsátó LED/LASER készülékkel történő alkalmazását.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Részvételi díj: 10.000 Ft ami a vásárlásod során jóváírásra kerül.

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.

A regisztrációs díj tartalmazza:

információs csomag
nyomtatott oktatási jegyzet
oklevél
frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható az adott márkán belül, kizárólag professzionális készítményekre.

Lemondási feltételek:***

A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.
Időpont módosításra csak egyszer adódik lehetőség.
*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
január 7.
Összeg:
10000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail