Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Chanterelle Hámlasztó tréning – Budapest

2019.01.21. @ 10:0015:00

15000Ft

Érdekelne a Chantarelle Dermo-esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális hámlasztó kezelések, melyek ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait?

Ha igen, akkor itt a helyed!

Hogy miért?

Kémiai hámlasztó savak nagyon hatékonyak az esztétikai kezelésekben, amely eredményeként láthatóan regenerálja és megújítja a bőrt. A Chantarelle-szakértők a hámréteget érintő kémiai hámlasztók széles választékát fejlesztettek ki, amelyek igen hatékonynak bizonyultak számos, konkrét bőrprobléma kezelésében.

A tréning alkalmával megismerkedünk a kémiai hámlasztó savak tulajdonságaival, alkalmazásuk lehetőségeivel, valamint az egyedülálló kezelési protokollokkal. (Némely hámlasztó kezeléshez alkalmazhatóak a non-invazív lézeres készülékek.)

Mikor?

Délelőtt 10 órától délután 3 óráig központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka hámlasztó kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával mindössze 15000 Ft-ért! Aznap a résztvevők 10% kedvezményre jogosultak, mely Chantarelle professzionális készítményekre érvényes.

 

Mi teszi a CHANTARELLE kémiai hámlasztó savait olyan különlegessé?

  • A kozmetikában és az orvos-esztétikában használt kémiai peelingek széles választéka – mono-hámlasztók és a savkombinációk, különböző koncentrációjú és pH-jú savak széles választéka áll a rendelkezésünkre.
  • Innovatív felhelyezési módok – fényre aktiválódó hámlasztók, amelyeket a PDT fotodinamikus LASER/LED kezelésekben is alkalmazhatunk, de alkalmazhatjuk ultrahanggal, iontoforézissel és manuálisan is.
  • Gél hámlasztó formula – hosszabb hatóidőt tesz lehetővé, lassan hatol a bőrbe (gyors párolgás nélkül), amely intenzív hatást eredményez, ugyanakkor a bőrirritáció mértéke elenyésző. A gél formula növeli a kezelés biztonságosságát, a készítmény nem folyik le és a felhelyezés jobban kontrollálható.
  • A vízben és zsírban oldódó speciális hámlasztó formulák felszívódása lehetővé válik mindkét szállító csatornán keresztül, függetlenül az oldhatóságuktól, ez megnöveli a hatékonyságukat.
  • több réteget megcélzó eljárásokban fokozatosan csökkentjük a pH-t a kezelés során a bőrtípustól és a bőrproblémától függően, ennek eredményeként csökken a bőrirritáció mértéke, mindemellett magas hatékonyságot garantálva.
  • A Chantarelle speciális savas hámlasztó peelingeket fejlesztett ki a problémás bőrűek számára, a reaktív bőrre, az atópiás dermatitisz és a rosacea tüneteire, az allergiás bőrre, és azoknak, akiknek a bőre nem tolerálja az erős savakat.

A Chantarelle Bőresztétikai Laboratóriuma által megalkotott rendszerben lehetőség nyílik arra, hogy fokozatosan csökkentsük a bőr pH-ját. Köszönhetően annak, hogy az egymást követő rétegek felvitele során gyengéden csökkentjük a bőr pH-ját, megnöveljük a bőr az erős savakkal szembeni tolerancia mértékét.

 

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új exkluzív kezeléseknek, akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd Balázs Zsuzsit.
zsuzsi.balazs@beautypartner.hu
06-30/953 1991
+36 1 338 1047

Ne habozz, hiszen csak limitált számú jelentkezőt tudunk fogadni!

Részvételi díj: 15.000 Ft

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Olt utca 37.

Lemondás: A tréning előtt legkésőbb 10 nappal díjmentesen lemondható, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Részletek

Dátum:
2019.01.21.
Időpont:
10:00 – 15:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/treningek_279/20190121_-_budapest_-_chantarelle_-_hamlaszto_trening_3530

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail