Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Chanterelle Protokoll tréning – Budapest

2019.01.22. @ 10:0015:00

3000Ft

Érdekelne a Chantarelle Dermo-esztétikai Laboratóriuma által kifejlesztett professzionális kezelések, melyek ötvözik a legfrissebb technológiákat, a tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait?

Ha igen, akkor itt a helyed!

Hogy miért?

A kezelések a non-invazív lézeres készülékekre és az aktív biotechnológiai és növényi összetevőkre épülnek, de alkalmazhatjuk őket a hagyományos módon manuálisan, vagy UH készülékkel is. A kezelésekben használt innovatív formulák azonnali, látványos hatást garantálnak, csakúgy, mint a korszerű alkalmazási módszerek, amelyek tökéletesen illeszkednek a Chantarelle non-invazív szépség filozófiába.

Mikor?

 1. január 22-én délelőtt 10 órától délután 3 óráig központi oktató termünkben a CHANTARELLE DERMO-ESZTÉTIKAI márka kezeléseit mutatja be szakmai oktatónk egy interaktív tréning alkalmával mindössze 3000 Ft-ért! Ami aznap még le is vásárolhatóChantarelle professzionális készítményekre.  Megéri, nem?

Milyen kezelésekről lesz szó?

 1. MECHANIKAI BŐRTISZTÍTÓ KEZELÉS

Mechanikai tisztítást igénylő, olajos- és korpás seborrhoeás bőrre.

KÜLÖNBÖZŐ KEZELÉSI ELJÁRÁSOK:

 • HIDROABRÁZIÓVAL
 • SAVAS KÉSZÍTMÉNYEKKEL
 • MANUÁLISAN VÉGZETT MECHANIKAI TISZTÍTÓ KEZELÉS

A kezelésben a bőr felpuhítására egy hatékony, zsálya kivonatát tartalmazó pakolást alkalmazunk (SA PURE SAGE 3/1). Nem szükséges a Vapozon használata.

 1. PLATINUM PEEL & CURE

PDT FOTODINAMIKUS ELJÁRÁS – LLLT/LED LASER/ UH

Az exkluzív PLATINUM készítmények ötvözik a fotodinamikus kémiai hámlasztó savkombinációk tulajdonságait – amelyek a savat és innovatív aktív összetevőket is tartalmaznak -, a korszerű bőr újrastrukturáló dermoterápiával.

A PLAITINUM PEEL & CURE ereje a célirányosan megválasztott savak, a nano-platinum, Sodium DNA, és neuropeptid hatású tengeri rózsa neurotoxin kombinációjában rejlik.

 1. REGENEVIA DNA

PDT FOTODINAMIKUS ELJÁRÁS – LLLT/LED LASER/ UH

Antioxidáns hatású sejtregeneráló kezelés, egy forradalmian új bőrregeneráló terápia, amely a legújabb epigenetikai és a sejtek megújulására irányuló kutatásokon alapszik. Felveszi a harcot a kronológiai öregedés és a fotoageing tünetei ellen, amelyet tovább súlyosbít a cukor-indukált fehérje glikáció és a külső irritatív tényezők, mint például a levegőszennyeződés, a stressz és az egészségtelen életmód.

Regenerálja és védi a DNS mitokondriumát, serkenti a sejtanyagcserét, aktiválja a „hosszú élet” nevű gén működését, visszafordítja az elsavasodás és az oxidáció káros hatásait, továbbá védi a bőrt a fotoageing és a külső káros tényezők hatásaitól, ezáltal lassítva a genetikailag kódolt bőröregedést.

 1. N.A.P PURE BEATY – NANO GOLD & SILVER

MIKROTŰS ELJÁRÁSOKHOZ 0,5 mm TŰHOSSZÚSÁGIG/ TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA/ UH

NANO PEELING-BLEND + 6 NANO KOKTÉL SPECIÁLIS BŐRPROBLÉMÁKRA – 7 KÜLÖNBÖZŐ, NYÁRON IS ELVÉGEZHETŐ DERMO-ESZTÉTIKAI NANO-KEZELÉS

Innovatív, tartósítószer mentes termékcsaládot a korszerű bőrmegújító hatású dermo-esztétikai nano-kezelésekhez, speciális bőrproblémák megoldására fejlesztettek ki. A készítmények nem-ionos, nano méretű aranyat és ezüstöt, valamint korszerű aktív összetevőket (hyaluronsavat, peptideket, oligoszacharidokat, pro-kollagént, bio-flavonoidokat, vitaminokat és ecosert minősítésű bőrvédő összetevőket) tartalmaznak. Ezen összetevők antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságuknak köszönhetően korrigálják a bőrhibákat, enyhítik a dermatózis tüneteit, a kezelés különösen az olajos, kombinált, és az érzékeny, irritált bőrre ajánlott. Továbbá az arany nano-részecskék stimulálják a sejtmegújulást, a kollagén és elasztikus rostok szintézisét, lassítják a bőröregedést és a melanin termelődést.

 1. RED STOP

KUPERÓZÁS ÉS ROSACEÁS BŐRRE AJÁNLOTT

A RED STOP egy egyedülálló, egész évben alkalmazható kezelés, amelyet célzottan az érproblémákkal küzdő – kuperózás, érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rosaceás bőrre fejlesztettek ki. Ezen bőrtípusok fokozottabban reagálnak a szélsőséges külső és belső tényezők hatására (hőmérséklet ingadozás, szél, napsütés stb), amelyek bőrirritációk kialakulásához vezethetnek, ezért speciális bőrápolást igényelnek.

A kezelés látványosan enyhíti a kipirosodás és az irritáció tüneteit, hidratálja és megnyugtatja a bőrt, bőrmegújító hatású aktív hatóanyagokra épülő kezelés: Laktobionsav, glükonolakton, azelainsav, antioxidáns hatású flavonoidok, C-vitamin, anti-stressz és nyugtató hatóanyagok, növényi kivonatok.

 1. NORMACELL

MANDULASAV/ Hydra-Fillagrin/ Mirha/ 6 féle növényi kivonat

HIDRATÁLÓ ÉS FAGGYÚTERMELÉS SZABÁLYOZÓ ARCKEZELÉS KOMBINÁLT BŐRRE

Egész évben alkalmazható kezelés a kevert, kombinált bőrökre mandulasavval, mirhával, tejproteinekkel, valamint a bőr hidratációját és a faggyútermelődését szabályozó hatóanyagokkal. Helyreállítja a faggyúmirigyek megfelelő működését, csökkenti a faggyútermelődést és elősegíti a faggyú áramlását a szárazabb területekre. Erősíti a hámréteg védelmi funkcióit, ezáltal csökkentve az irritációk mértékét, mérsékli a bőrhibákat, mindemellett, intenzív antibakteriális és nyugtató hatású.

 1. IDEAL PURE

SZALICILSAV/ GLÜKONOLAKTON/ TRIKENOLTM

OLAJOS, SEBORHHOEÁS, AKNÉS BŐRRE (AKNE VULGARIS)/ Feketefejű komedókra/ Tágpórusú bőrre

Egész évben alkalmazható, faggyútermelődést és a gyulladásos tüneteket szabályozó, speciális formulákat tartalmazó kezelés. Fokozatosan és módszeresen csökkenti a pórusok átmérőjét anélkül, hogy eltömítené a faggyúmirigyek kivezetését. A kezelés bázisát jelentik azok a természetes alapú, faggyútermelődést szabályozó és seborrhoea ellenes aktív összetevők, amelyek a gyulladást okozó baktériumokat inaktiválják: szalicilsav, glükonolakton, valamint 10 féle gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású növényi összetevő.

 1. RETINOCAL PURE

PDT FOTODINAMIKUS ELJÁRÁS – LLLT/LED LASER/ UH

OLAJOS, AKNÉS BŐRRE, SÚLYOS BAKTERIÁLIS FERTŐZÉS OKOZTA GYULLADÁSOS ELVÁLTOZÁSOKRA

RETINOPEPT – RETINSAV HATÁSÚ PEPTID/ FERULASAV

Látványos esztétikai arckezelés, amely kifejezetten olajos, súlyos gyulladásos tüneteket mutató bőrre ajánlott. Hatékony eljárás kifejezetten a savakkal szembeni intoleranciát mutató bőr kezelésre, vagy a retinsav alkalmazásának az ellenjavallata esetén.

Alkalmazható fotodinamikus terápiás kezelésként, PDT 420 nm hullámhosszúságú LED/LASER készüléket alkalmazva vagy UH készülékkel.

 1. LIFT PEPTANGO-R

PDT FOTODINAMIKUS ELJÁRÁS – LLLT/LED LASER/ UH

LIFTING HATÁSÚ, MEDELÁLLÓ ARCKEZELÉS ÚJGENERÁCIÓS PEPTIDEKKEL

PEPTIDEK/ FITINSAV/ NÖVÉNYI KIVONATOK/ 3/1-ben FORMULA

A retinsav hatékonyságával egyenértékű bőrmegújító hatású, újgenerációs peptideken alapuló, arckontúrokat helyreállító arckezelés petyhüdt, rugalmasságát vesztett, érett, ráncos bőrre. A korszerű formulák stimulálják a kollagén rostok szintézisét, helyreállítják a bőr tömörségét, javítják a bőr szerkezetét és megelőzi a bőr megereszkedését.

A kezelést végezhetjük manuálisan vagy speciális fényt kibocsátó LED/LASER készülékkel.

 1. CAVIAR CARE 40+

RÁNCTAKANÍTÓ ÉS REGENERÁLÓ KEZELÉS

KAVIÁR KIVONAT/ GYÖNGY OLIGOMATRYLTM /BOTOSINE (ARGIRELINETM) NEUROPEPTID

Exkluzív bőrfiatalító és a mimikai ráncokat korrigáló, „botox-szerű” hatást biztosító terápia a kollagén megújítására, a bőr tömörségének helyreállítására és az öregedés jeleinek a korrigálására ajánlott. Az aktív formulák visszapótolják mindazon hatóanyagokat, amelyeket a bőr a leépítő folyamatok következtében elveszít, továbbá megakadályozza a kollagén lebontását. A kezelés késlelteti az öregedő folyamatokat, növeli a bőr ellenálló képességét, helyreállítja az egészséges bőrtónust, kisimítja a ráncokat és láthatóan fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

 1. NUTRI MAXX 40+

INTETZÍV BŐRFIATALÍTÓ/ REGENERÁLÓ/ HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

HYALURONSAV/ KÉK RETINOL/ PEPTIDEK/ ATP –STIM

Átfogó, a bőr mélyebb rétegeit érintő bőrmegújító program – regeneráló és egyben hidratáló arckezelés a károsodott bőrre, amely már egyértelműen magán viseli az öregedés jeleit: ráncosodásra, megereszkedett, petyhüdt bőrre; szürke, fakó, élettelennek tűnő bőrtónusra. Ez a kezelés a modern biotechnológián és növényi összetevők sokszínűségén alapul, amelyet a bőröregedés területén végzett epigenetikai kutatások inspiráltak, amelyek egyértelműen arra fókuszálnak, hogy megnöveljük a sejtek energiaszintjét (ATP) és ezáltal helyreállítsuk a megfelelő regeneráló mechanizmusokat. A kis- és nagymolekulasúlyú hyaluronsav, a növényi eredetű kék retinol, és a korszerű fehérjék lassítják a sejtek elöregedésének a folyamatát, belülről töltik fel a ráncokat, így garantálva a látványos anti-ageing hatást.

 1. ESTRINI 50+

A BŐR SZERKEZETÉT ALAPJAIBAN MEGÚJÍTÓ ARCKEZELÉS

PHYTODRIAL/PEPTIDEK/8 FITOÖSZTROGÉN/KORSZERŰ BŐRFIATALÍTÓ FORMULA

Intenzív bőrmegújító program érett bőrre kifejezetten a hölgyek számára, amely a legújabb gyógyszerészeti és klinikai tesztek eredményeire alapozva fejlesztettek ki. Az terápiát a „hatóanyagokra éhes” bőrre ajánljuk, amely helyreállítja a bőr tömörségét, csökkenti a mély barázdák mélységét, javítja a bőr hidratációját, rugalmasságát és felpezsdíti a bőr színét.

 1. C’MODULAR AGE

BŐRMEGÚJÍTÓ ÉS DEPIGMENTÁLÓ HATÁSÚ ARCKEZELÉS

C-VITAMIN/ GABA Cx/C’Tyrofiy/ BIOCALMIN

Elsősorban az UV sugárzás okozta bőröregedés tüneteire, ráncokra és foltokra, érdes tapintású, száraz, dehidratált, napkárosodott bőrre, akne okozta hegekre és kuperózás bőrre ajánljuk.

Ez egy innovatív bőrmegújító és bőrszín kiegyenlítő hatású arckezelés, amely összetevőkben gazdag: a C-vitamin stabil formulájával (MAP, SAP), bőrszínt javító és anti-oxidáns hatású hatóanyagokkal, ráncfeltöltő hatású GABA Cx-szel.

 1. FERULASHI LIPID REPAIR

PDT FOTODINAMIKUS ELJÁRÁS – LLLT/LED LASER/ UH
BŐRMEGÚJÍTÓ HATÁSÚ/ LIPID REGENERÁLÓ ARCKEZELÉS ÉRZÉKENY, ATÓPIÁS BŐRRE
SIKIMISAV/ FERULASAV/ CERAMIDIN/ HYDRAQUENCH IQ

Bőrmegújító hatású és lipid regeneráló arckezelés érzékeny bőrre ferulasavval és sikimisavval a nem megfelelően működő hidro-lipidréteg helyreállítására, amely egyre több embernek okoz problémát. Az egész évben alkalmazható kezelést kifejezetten az érzékeny , hiper-reaktív, különösen száraz, atópiás, allergiára hajlamos bőrre, valamint az orvos-esztétikai kezelések utáni használatra fejesztették ki. Ez egy kíméletesen hámlasztó sikimisav és ferulasav kombinációjára, a gazdag lipid formulára, hidratáló-, antioxidáns hatású, valamint nyugtató hatóanyagokra épülő bőrmegújító hatású, bőr barrier funkciókat helyreállító kezelés. A megfelelően működő barrier kellő védelmet nyújt a káros és agresszív tényezőkkel szemben. A manuális kezelés mellett a Ferulashi program lehetővé teszi a polihidroxi savak fotodinamikus eljárással, 420 nm hullámhosszúságú fényt kibocsátó LED/LASER készülékkel történő alkalmazását.

Ha felkeltettük érdeklődésed és úgy gondolod, hogy Vendégeid is örülnének az új exkluzív kezeléseknek, akkor mindenképpen jelentkezz és vásárold meg a Kozmetikus Pláza webshopjában.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd Balázs Zsuzsit.
zsuzsi.balazs@beautypartner.hu
06-30/953 1991
+36 1 338 1047

Ne habozz, hiszen csak limitált számú jelentkezőt tudunk fogadni!

Időpont: 2019.01.22. 10:00-15:00
Részvételi díj: 3.000 Ft
Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Olt utca 37.

Lemondás: A tréning előtt legkésőbb 10 nappal díjmentesen lemondható, a befizetett összeg visszafizetésre kerül. Az ezután lemondott részvétel esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre, és nem vásárolható le.

Részletek

Dátum:
2019.01.22.
Időpont:
10:00 – 15:00
Összeg:
3000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/treningek_279/20190122_-_budapest_-_chantarelle_-_protokoll_trening_3531

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail