Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ClinicCare Szakmai Nap

szeptember 8. @ 09:3015:30

2500Ft

2020. szeptember 8-án ismét tematikus arckezelő szakmai napot tartunk, amelyben ezúttal a svéd ClinicCare kozmetikumoké lesz a főszerep! A ClinicCare Szakmai Napra szeretettel várjuk azokat a kozmetikusokat, akik kezelésekkel színesített interaktív előadás keretében szeretnék jobban megismerni az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikum márkát.

A ClinicCare Szakmai Nap programja

A teljes ClinicCare termékpaletta bemutatása
A ClinicCare egy kiváló minőségű, prémium kategóriás, tudományosan igazolt eredményességű, professzionális kozmetikumcsalád. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy akik próbálták – kozmetikusok és vendégek egyaránt – kizárólag elismeréssel beszélnek róla, rendszeresen használják és ajánlják másoknak is. A Szakmai Napon bemutatásra kerül a ClinicCare filozófiája, termékpalettája és főbb hatóanyagai.

ClinicCare kezelések – hasznos gyakorlati tanácsokkal és mesterfogásokkal
A résztvevőknek most lehetőségük nyílik arra, hogy minden kozmetikumot kipróbáljanak, és a bemutató kezeléseken akár a saját bőrükön is megtapasztalják a ClinicCare hatékonyságát. A szakmai napon bemutatásra kerülő kezelések:
     – Hamupipőke-kezelés AHA+EGF Skin Boosterrel: azért hívjuk Hamupipőke-kezelésnek, mert ennek az újgenerációs savnak a segítségével néhány órán belül feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsolhatunk a vendégnek.
     – Bőrmegújító kezelés a ClinicCare savas hámlasztó termékcsaládjával: megmutatjuk, hogy csupán három különböző peeling és egy blender segítségével hogyan lehet minden vendég számára személyre szabott (az adott bőrtípusra és bőrproblémákra hatékony) peeling-mixet összeállítani.
     – Nyárvégi hidratáló kezelés: a ClinicCare kozmetikumokkal speciális, személyre szabott, a vendég bőrtípusának megfelelő hidratáló kezeléseket végezhetünk, és ezt be is mutatjuk annak a résztvevőnek a segítségével, aki a saját arcbőrén is szeretné megtapasztalni a ClinicCare varázslatos erejét.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvény házigazdái: Baracsi Hajnalka, Mezgár-Békési Edina és Kovács Paula kozmetikusok, a ClinicCare márka termékképviselői és leggyakorlottabb magyarországi oktatói.

Helyszíne: a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)
Ideje: 2020. szeptember 8. (kedd) 9.30-tól 15.30-ig

 A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése, és a regisztrációs díj (bruttó 2500 Ft/fő) megfizetése 2020. szeptember 1-ig. A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében tudjuk elfogadni.

Részletek

Dátum:
szeptember 8.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/cliniccare-szakmai-nap-2020-09-08/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail