Események betöltése

« Összes Események

Cosmoprof Bologna 2020

szeptember 3. @ 10:00szeptember 7. @ 19:00

Mit hoz a jövő? Miről szól majd a következő évtized a szépségápolás terén? Minden megtudhatsz, ha ellátogatsz a világ legnagyobb kiállítására: kétszázezer négyzetméteren, 52 év tapasztalatával várja a kiállítókat és a látogatókat a Cosmoprof Bologna 2020! Újdonságok, innovációk, szakmai előadások, beszélgetések, bemutatók és versenyek várják az érdeklődőket öt napon keresztül.

Öt nap a szépség jegyében. Öt nap, amikor mindenki megismerkedhet a legújabb innovációkkal, újdonságokkal, megvitathatja az aktuális trendeket és felteheti a kérdéseit, amelyekre minden bizonnyal meg is kapja a válaszokat. A világ egyik legnagyobb szépségipari szakkiállítása és vására több helyszínen, különböző kezdési időpontokkal igazodik a látogatási szokásokhoz, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb időszakot.
A kiállításon betekinthetünk a kulisszák mögé: a Cosmoprof az egyetlen olyan vásár, amely bepillantást enged a gyártási folyamatba, lehetővé téve a látogatók számára, hogy megtapasztalják egy kozmetikai termék megszületését. A rendezvényen nem csak bemutatják, de díjazzák is egyebek mellett a legjobb terméket vagy a leginnovatívabb céget, ez a Cosmoprof Award. A technológiák kertjében pedig megismerkedhetnek az érdeklődők olyan szépségipari cégekkel és startup vállalkozásokkal, amelyek megreformálják a szépségipart.

Bővebb információ a programokról

Részletek

Kezdés:
szeptember 3. @ 10:00
Vége:
szeptember 7. @ 19:00
Esemény kategória:
Esemény Tags:
, ,
Honlap:
https://www.cosmoprof.com/en/

Szervező

Health and Beauty Kft.
Honlap:
www.beauty-forum.hu

Helyszín

Bologna Fiere Exhibition Center
Piazza della Costituzione 5
Bologna, Bologna 40128 Olaszország
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail