Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Cukorpaszta praktikák és technikák tanfolyam + Intimgyanta tanfolyam

2019.07.30. @ 10:0016:00

14999Ft

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. Tanfolyamunk végén lehetőséget nyújtunk jelentkezőink számára, hogy elsajátítsák cukorpasztával illetve más gyantával az intimgyantázás fortélyait.

Alveola waxing

Manapság a kozmetikákban egyre több szakember használ Cukorpasztát a vendégei szőrtelenítésére. A Cukorpaszta kíméletesebb a hagyományos gyantáknál és nem okoz allergiás tüneteket, hiszen teljesen természetes anyagokból készül. A Cukorpaszta előnye, hogy 25-26 fokon kiválóan kenhető, ezért a bőrt nem égeti. Ezen kívül nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek tapadnak bele.

A cukor vízzel oldható, így az esetlegesen a bőrre ragadt pasztadarabkákat könnyel el tudjuk távolítani. További előnye, hogy többször is visszatérhetünk ugyanarra a felületre egymás után, míg ez a hagyományos gyantával nagy fájdalommal jár. A Cukorpaszta tartósan és tökéletesen eltávolítja a szőrt a legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek. Tanfolyamunkon egy profi szakember segítségével könnyen elsajátítható a technika. Mivel a résztvevők egymáson gyakorolnak, a kozmetikusok saját bőrükön tapasztalhatják meg a Cukorpaszta használatának előnyeit.

A cukorpaszta tanfolyamunkon kozmetikus végzettséggel rendelkező szakemberek illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt!

Tanfolyam díja: 14.999 Ft

A tanfolyam tartalma:

  • A cukorpasztázás illetve az intimgyanta elméleti alapjai
  • A cukorpaszta gyakorlati bemutatása
  • Alkalmazásának előnyei
  • Gyakorlás

Részletek

Dátum:
2019.07.30.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
14999Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/szortelenitesi_tanfolyamok/cukorpaszta_praktikak_es_technikak_intimgyanta_tanfolyam

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail