Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Elektrokozmetikai továbbképző tanfolyam

2019.11.06. @ 10:0016:00

14999Ft

Bizonytalan vagy az elektrokozmetikai eszközök használatában? Rendszeresen dolgozol készülékekkel, de nem tudod, hogyan aknázd ki maximálisan a bennük rejlő lehetőségeket? Ha szeretnél fejlődni, vagy egyszerűen csak magabiztosságra vágysz a különféle módszerek használatában, akkor látogass el alap és továbbképző tanfolyamaink egyikére.

Elektrokozmetikai arckezelések mestere: továbbképző tanfolyam mikrodermabrázióval, hidroabrázióval, rádiófrekvenciával és elektroporációval

Továbbképző tanfolyamunk fókuszában a legdivatosabb arckezelő módszerek állnak, melyekkel nem csak a piaci elvárásoknak felelhetsz meg, de csúcsra járathatod kozmetikád forgalmát is. Amennyiben érdekel, hogy a mikrodermabrázió miért még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz az anti-agingben, vagy pontosan, félrebeszélés nélkül szeretnéd megtudni, hogy az elektroporáció folyamata hogyan is működik, akkor látogass el elektrokozmetika továbbképző tanfolyamunk arckezelési blokkjára.

A képzésen a felsorolt módszerek hatásmechanizmusának elsajátítása mellett megtanulhatod, hogyan illeszd őket meglévő kezelési terveidbe, vagy hogyan találj ki újabbakat. De ötleteket is kaphatsz ahhoz, hogy melyik módszerhez milyen hatóanyagokat használj, hogy maximálisan kiaknázd a kezelésekben rejlő lehetőségeket.

Tanfolyam díja: 14.999 Ft

Tanfolyam tartalma:

  • Újgenerációs elektrokozmetikai módszerek helye a kozmetikákban
  • A bőr fizikai rétegeire ható eljárások áttekintése
  • Szövetek válaszreakciói az egyes eljárásokra
  • Mikrodermabráziós kezelések
  • Hidroabráziós bőrhámlasztás
  • Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás
  • Tűnélküli mezoterápia elektroporációval
  • Hatóanyagok és az egyes módszerek kapcsolata

Részletek

Dátum:
2019.11.06.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
14999Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/elektrokozmetikai_tanfolyamok/elektrokozmetikai_tovabbkepzo_tanfolyam

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail