Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Face Lifting&Wrinkle Eraser masszázstechnikai Tréning

január 28. @ 10:0017:00

15000Ft

Face Lifting & Wrinkle Eraser Massage – Az arcmasszázs művészete

Sajátítsd el a különleges masszázstechnikánkat, amellyel egyedivé és változatossá teheted a kezeléseid a vendégeid számára!

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában külföldi szakmai csapatokkal együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

Face Lifting & Wrinkle Eraser Massage

80 különböző mozdulatsorból álló, komplex, ránctalanító és anti-ageing hatású masszázstechnikát sajátíthatsz el, melynek eredményeképpen nagyon látványosan megemelkednek az arckontúrok, kisimulnak a ráncok. A masszázzsal átdolgozzunk a karok, dekoltázs, nyak és az arc izmait, a masszázs oldja az energia blokkokat, különleges wellness élményt garantálva a vendégnek. A masszázs önállóan, vagy anti-ageing kezelésekbe építve is alkalmazható.

A masszázstechnika elsajátítása párban zajlik. Egy kozmetikus kolléganőddel egymáson gyakoroljátok be a tréner segítségével a mozdulatokat. Így saját magad is megtapasztalhatod a masszázs nyújtotta különleges élményt.

A tréning tartalmazza:

információs csomag
nyomtatott oktatási jegyzet
oklevél
frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Fontos tudnivalók:

Az oktatás két blokkban történik, melynek az a célja, hogy a résztvevők egymáson gyakorolva megismerhessék a mozdulatokat, annak hatását és érzetét, így nem szükséges modellt biztosítanod.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a képzés ideje egész napos elfoglaltságot igényel, ezért az oktatás napját úgy időzítsd, hogy a teljes napodat rá tudd szánni, mert csak ezzel a kritériummal tudjuk a teljes átfogó képzést biztosítani számodra.
Amennyiben ez nem lehetséges, keress egy olyan dátumot, amikor ezekkel a feltételekkel részt tudsz venni a tréningen.
Kényelmes ruhában és lábbeliben gyere.
A tréning során biztosítunk minden professzionális készítményt és textilt.
A részvétel ideje alatt természetesen megvendégelünk minden finomsággal: kávé, tea, szénsavas, szénsavmentes víz és üdítő. Amennyiben hideg vagy meleg ebédre vágynál, akkor azt a címünkre rendelés útján meg tudod tenni, de azt a tréning díja nem tartalmazza.

A részvételről oklevelet állítunk ki.

Minimális létszám: 4 fő, maximális létszám: 10 fő.

Tréning díja: 15.000 Ft, Referencia Szalonoknak díjtalan.

Kedvezmény: A tréning díja nem levásárolható, egyszeri 10%-os kedvezményt vehető igénybe a tréning napján, kizárólag professzionális készítményekre.

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Lemondási feltételek:***

A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül.
10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.
Időpont módosításra csak egyszer adódik lehetőség.
*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

Részletek

Dátum:
január 28.
Időpont:
10:00 – 17:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail