Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ismerd meg a leglátványosabb kozmetikai arcfiatalító kezeléseket!

2018.11.13. @ 09:3015:30

2500HUF

A 2018. november 13-án megrendezésre kerülő szakmai napon a Center Kft. munkatársai bemutatják az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikum márkát és a leglátványosabb műtét nélküli arcfiatalító eljárásokat.

ClinicCare – a márka, amelybe első érintésre beleszeretnek a kozmetikusok és a vendégek

A ClinicCare professzionális kozmetikum márka iránt egyre nagyobb az érdeklődés – és nem véletlenül, hiszen ez egy kiváló minőségű, prémium kategóriás, tudományosan igazolt eredményességű termékcsalád.  A workshopon megismerheted a termékeket, és elsajátíthatsz számos, a ClinicCare kozmetikumok használatával kapcsolatos mesterfogást.

A leglátványosabb kozmetikai arcfiatalító kezelések

A ClinicCare zseniális fejlesztése révén négy termék segítségével minden vendégednek egyénre szabott savas hámlasztó kezelést nyújthatsz. Hogyan? A tréningen ezt is megtudhatod!

A HIFU az elmúlt évek vezető arckezelési eljárása. Ezt a rendkívüli népszerűséget kivételes eredményessége miatt érte el. Látványos arcfiatalítást végezhetünk vele – sebészeti beavatkozás nélkül. A technológiát dr. Gáspár Lilla orvos-esztétikai szakember, HIFU specialista ismerteti meg a résztvevőkkel.

A rendezvényen maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

További információ és regisztráció

Részletek

Dátum:
2018.11.13.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/arckezelo-szakmai-nap-2018-11-13/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft.
Nagy Lajos király útja 10
Budapest , 1148
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail