Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Japanes Beauty Secret masszázstechnikai Tréning

január 22. @ 10:0016:00

15000Ft

JAPANESE BEAUTY SECRET – A TÁVOLKELET TITKOS TUDÁSA

Sajátítsd el a különleges masszázstechnikánkat, amellyel egyedivé és változatossá teheted a kezeléseid a vendégeid számára!

A különböző masszázstechnikák, rituálék megalkotásában külföldi szakmai csapatokkal együtt veszünk részt, hogy szalonotokban különleges és egyedülálló hatást, eredményt, élményt tudjatok nyújtani vendégeiteknek.

2020. január 22-én délelőtt 10 órától délután 16 óráig központi oktató termünkben, megtanulhatod a masszázstechnikát 15.000 Ft-ért! A résztvevők egyszeri 10% kedvezményre jogosultak, amelyet felhasználhatnak aznap a helyszínen vagy a www.kozmetikusplaza.hu webshopban, kizárólag professzionális termékekre.

Japanese Beauty Secret

A Shiatsu masszázs elemeket tartalmazó technikával a szalonodba varázsolhatod a távol-kelet hangulatát.

A Shiatsu masszázs a kínai orvosláson alapszik, amely az energiapontokat stimuláló nyomástechnika. A masszázs hatására a vendég arckontúrjai kisimulnak, az arc izmai ellazulnak. A masszázs intenzív nyugtató, relaxáló, feszesítő és rugalmasságot növelő hatású.

A kezelést kiegészítve behűtött féldrágaköves Jade-rollert is alkalmazhatunk. A hideg-, meleg váltakozásával egyben energetizáljuk, eddzük a fáradt bőrt.  Ennek hatására felpezsdül a bőrben a vérkeringés, javul a sejtek oxigénellátottsága. Az eredmény egyedülállóan látványos.

+ Ajándék „Shiny Look” féldrágaköves szemkörnyéki masszázstechnika – hideg-meleg hatásra épülő könnyen elsajátítható, látványos litoterápiás masszázs, amely bármelyik kezelésbe beépíthető.

Ha kérdésed vagy problémád lenne, akkor keresd Balázs Zsuzsit.

zsuzsi.balazs@beautypartner.hu
06-30/953 1991

+36 1 338 1047

Csak limitált számú jelentkezőt tudunk fogadni!
Részvételi díj: 15.000 Ft

Helyszín: Beauty Partner Központ, 1112 Budapest, Olt utca 37.

A részvételről oklevelet állítunk ki.

Időtartam: 10h – 16h

Minimális létszám: 4 fő, maximális létszám: 12 fő.

Tréning díja: 15.000 Ft

Kedvezmény: A tréning díja nem levásárolható, egyszeri 10%-os kedvezményt vehető igénybe, a tréning napján, kizárólag professzionális készítményekre.

Lemondási feltételek:

Lemondási feltételek:***
– A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs összeg visszatérítésre kerül.
– 10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre.
– Lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a befizetett összeg nem kerül visszatérítésre és nincs lehetőség átjelentkezésre.
– Időpont módosításra egyszer van lehetőség.
*** A Szervezők fenntartják a jogot a tréning lemondására, ha nincs meg a minimális létszám.

A tréning tartalmazza:
• információs csomag
• nyomtatott oktatási jegyzet
• oklevél
• frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Fontos tudnivalók:
– Az oktatás két blokkban történik, melynek az a célja, hogy a résztvevők egymáson gyakorolva megismerhessék a mozdulatokat, annak hatását és érzetét, így nem szükséges modellt biztosítanod.
– Kérlek, vedd figyelembe, hogy a képzés ideje egész napos elfoglaltságot igényel, ezért az oktatás napját úgy időzítsd, hogy a teljes napodat rá tudd szánni, mert csak ezzel a kritériummal tudjuk a teljes átfogó képzést biztosítani számodra.
– Amennyiben ez nem lehetséges, keress egy olyan dátumot, amikor ezekkel a feltételekkel részt tudsz venni a tréningen.
– Kényelmes ruhában és lábbeliben gyere.
– A tréning során biztosítunk minden professzionális készítményt és textilt.
– A részvétel ideje alatt természetesen megvendégelünk minden finomsággal: kávé, tea, szénsavas, szénsavmentes víz és üdítő. Amennyiben hideg vagy meleg ebédre vágynál, akkor azt a címünkre rendelés útján meg tudod tenni, de azt a tréning díja nem tartalmazza.

Részletek

Dátum:
január 22.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
15000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail