Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Készüljön fel a Centerrel az alakformáló szezonra, és az eredmények nem maradnak el!

február 19. @ 09:3015:30

A Center Kft-nél 2020. február 19-én megrendezésre kerülő Alakformáló Szakmai Nap középpontjába a valódi eredményeket biztosító, hatékony alakformálást helyezték. A szakmai napot követően rövidesen indul az alakformáló szezon, a Center Kft. szakértői segítségével azok is fantasztikus eredményeket fognak elérni, akiknek eddig nem ment.

 

  1. Miért nincs eredménye a kezeléseknek, amikor másoknak olyan jól megy?

Elmondják, hogy miért nincs eredménye az alakformáló kezeléseidnek és segítenek abban, hogy mit kell változtatnod. Átbeszélitek a kezelések buktatóit. Bármilyen gépet használsz, olyan tanácsokat kapsz, amelyekkel eredményeket érhetsz el. Az alakformálásban eltöltött több mint 28 év minden tudását és tapasztalatát megosztják a résztvevőkkel annak érdekében, hogy a kezeléseik valóban hatékonyak legyenek.

 

  1. Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

A legeredményesebb és a legsikeresebb fáslizási eljárás Magyarországon. Több mint 2500 szakember választotta az elmúlt 20 évben. A természetes eljárások reneszánszát éljük, a fantasztikus eredmények mellett ez is indokolja töretlen népszerűségét.

 

  1. Ultratone-nal az eredmények is megmaradnak

Mennyire lesz tartós az eredmény? Az esetek nagy részében ez a vendégen múlik, de az Ultratone-nal még ez a kockázat sincs. Az Ultratone az izmokat dolgoztatja meg, így égeti a zsírt, tehát az alakformálás eredménye hosszabb ideig megmarad.

 

  1. Alakformáló technológiák A-tól Z-ig

A szakmai napon végigveszik az összes alakformáló technológiát, de nem csak azt mondják el, hogy melyik hogyan működik. Elárulják, hogy melyik az a technológia, amelyikre azt mondják, hogy jó, de nem az. Elmondják, hogy a soft lézer miért nem alakformáló technológia. Az alakproblémának sokféle oka lehet (életkor, súly stb.). Elmondják, hogy az egyes problémákra melyik a legalkalmasabb technológia, és a legjobb eredmények elérése érdekében a technológiákat hogyan érdemes harmonizálni egymással.

 

  1. Kerekasztal beszélgetés

Az előadások során számos kérdésed merült fel? A nap végén, amikor kitisztult a kép a hatékony alakformálással kapcsolatban, kérdeznél még? A nap előadói visszatérnek egy kerekasztal beszélgetésre, és minden kérdésedre örömmel válaszolnak.

 

A rendezvényen maximum 20 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

További információ és regisztráció

 

Részletek

Dátum:
február 19.
Időpont:
09:30 – 15:30
Esemény kategória:

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail