Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Készüljön fel az alakformáló szezonra, hogy még hatékonyabban segíthesse vendégeit!

február 6. @ 09:3015:30

2500HUF

Hamarosan indul az alakformáló szezon. Vegyen rész a 2019. február 6-án megrendezésre kerülő Alakformáló Szakmai Napon, és készüljön fel rá a Center Kft. tapasztalt előadói és trénerei segítségével. Ilyen teljességében az alakformálással talán még soha nem foglalkoztak Magyarországon, mint a február 6-i Alakformáló Szakmai Napon. Még azok is számtalan hasznos ötlettel mennek majd haza, akik évek óta ezen a területen dolgoznak.

A Szakmai Nap programja:

 

  1. Nincs eredménye az alakformáló kezeléseknek?

Most megtudhatja, hogy miért nincs és azt is, hogy min kell változtatnia. A Center Kft. munkatársai olyan gyakorlati tudást osztanak meg Önnel, amellyel garantált a siker.

 

  1. A klasszikus alakformálás

Részenként felépítenek egy Best of alakformáló rendszert, majd megmutatják, hogy az egyes elemek összességében hogyan segítik egymást. Tanácsaikat közel 30 év szakoktatói tapasztalataira és alakformálással foglalkozó ügyfeleik több ezer sikertörténetére építik.

 

  1. Wiener Kosmetikum aromaterápiás testfáslizás

Megismerheti azt a fantasztikus eljárást, amely olyan széles hatóanyag-választékkal rendelkezik, hogy minden vendégének a saját adottságaihoz igazodó kezelést állíthat össze. És ez csak egy érv a sok közül, amelyek miatt több mint 2500 szakember választotta már.

 

  1. EunSung PowerShape2 alakformáló és arcfiatalító rendszer

Az alakformálás királykategóriája – és nem véletlenül. Ez a Center Kft. jelenleg legnépszerűbb prémium kategóriás alakformáló készüléke, amelyet egy kezelés során, működés közben mutatnak be a résztvevőknek.

 

  1. Hullámmasszázs, amely nélkül hatékony alakformáló rendszer nem működhet

Akár 30-40%-kal megnövelheti a zsírbontó kezelések eredményességét. Ugye máris kíváncsi lett erre a nélkülözhetetlen technológiára? Az Alakformáló Szakmai Napon még több információt megtudhat majd róla.

 

  1. Ultratone – a módszer, amelyből minden izomstimulációs technológia kiindult, de ma is a legsokoldalúbb tudást biztosítja

Az egyetlen biocomputer a világon, amellyel egy komplett alakformálás végigvihető. Az izmokat dolgoztatja meg, így az eredmények hosszabb ideig megmaradnak.

A rendezvényen maximum 20 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

További információ és regisztráció: https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/alakformalo-szakmai-nap-2019-02-06/

 

Dátum: 2019. február 6.

Időpont: 9.30-15.30

Összeg: 2500 Ft

Szervező: Center Kft.

Honlap: www.kozmetikusszakmainap.hu

 

Helyszín:

a Center Kft. oktatási központja

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.

Részletek

Dátum:
február 6.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail