Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Középpontban egy világújdonság high-tech készülék és az őszi-téli drasztikus arckezelések

2019.11.20. @ 09:3015:30

2500HUF

A Center Kft. terméktanácsadói izgalmas témákkal készülnek a 2019. november 20-án megrendezésre kerülő Arckezelő Szakmai Napra. A program összeállításánál azt volt a fő szempont, hogy olyan aktuális tudást adjanak át a részvevőknek, amelyet akár már másnaptól hasznosítani tudnak a kezeléseik során.

A Szakmai Nap programja:

 

  1. Ismerd meg az abszolút high-tech EunSung Hyper Jet arckezelő készüléket!

Világújdonság az arckezelésben! Az EunSung Hyper Jettel végzett kezelés során mikrovibráció segíti a hatóanyagok tökéletes felszívódását. A készülék a Beauty Forum Kiállításon debütált és most a Szakmai Nap résztvevői is megnézhetik kezelés közben.

 

  1. EunSung EPN – valódi kuriózum Magyarországon

Egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit. Egy apró készülék, amely egyedülálló eredményekre képes a ránccsökkentésben, bőrfiatalításban, bőrfeszesítésben, hegek, sebhelyek halványításában és a pórusok összehúzásában.

 

  1. A rádiófrekvencia töretlen népszerűsége

Mi indokolja? Talán az, hogy az anti-aging kezelésekben verhetetlen. Talán az, hogy olyan eredményekre képes, amelyek minden vendéget elkápráztatnak. Talán az, hogy ez a technológia nem avul el, most is ugyanannyian keresik, mint tíz éve. És még sok minden más miatt is… ezekről lesz szó a Szakmai Napon.

 

  1. A ClinicCare teljes termékpalettája, fókuszban a savas hámlasztó hatóanyagokkal

A ClinicCare kozmetikumok sikere abban rejlik, hogy rendkívül nagy arányban tartalmaznak természetes összetevőket, amelyekből a 21. század tudományos eredményeit felhasználva, laboratóriumi körülmények között kivonják az allergiát kiváltó elemeket. A Szakmai Napon bemutatásra kerül a teljes ClinicCare termékpaletta és az őszi-téli időszak favorit kozmetikumai, a savas hámlasztó készítmények.

 

  1. Hatékony és hasznos marketing tanácsok

Huber Zoltán kereskedelmi igazgató kifejezetten kozmetikai szalonok számára összeállított marketing előadása, amelyben olyan kérdésekre kapnak választ a résztvevők, mint pl. Miért kell a marketing? Milyen marketing eszközöket használj? Hogyan építsd fel a weboldalad? Szórólap, de hogyan? Miért hiba, ha két hétre előre tele van a naptárad? Hogyan képezd az áraidat?…

A rendezvényen maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

 

További információ és regisztráció

Részletek

Dátum:
2019.11.20.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail