Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Különleges arckezelő technológiák az ősz jegyében és anti-aging kezelési lehetőségek

2018.09.19. @ 09:3015:30

2500HUF

A 2018. szeptember 19-én megrendezésre kerülő Arckezelő Szakmai Napra a Center Kft. munkatársai olyan témákat válogattak össze, amelyek ebben az időszakban rendkívül aktuálisak. Többek között szó lesz a nyáron kialakult bőrproblémák kezeléséről és azokról az arckezelő technológiákról, amelyeket csak ősszel és télen használhatunk.

Itt van az ősz, amikor végre elkezdhetjük a rendkívül látványos eredményeket hozó, ún. drasztikus arckezeléseket.

• A Szakmai Napon szó lesz a nyáron kialakult bőrproblémák kezeléséről.

• Bemutatják az EunSung EPN készüléket, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit.

• A résztvevők megismerhetik az EunSung Duet RF-et, amely valódi frakcionális RF kezelőfeje révén egyenetlen, heges arcbőrön az orvosi lézerekhez hasonló kezelést tesz lehetővé.

A Cryo technológia szerepe az anti-aging kezelésekben: A Cryo a pórusok összehúzásával hatóanyagcsapdát képez, és a bőrbe zárja a felvett komponenseket. A bemutató arckezelésen a saját szemével is meggyőződhet arról, hogy ez milyen hatással van az arcbőrre.

IPL géppel a tartós szőrtelenítés mellett számos rendkívül látványos arckezelést is végezhetünk. Többek között akné, rosacea és pigmentált bőrelváltozások kezelésére, bőrfiatalításra és ránctalanításra (photo rejuvenációra) is alkalmas. A Szakmai Napon ez a területet is bemutatásra kerül.

A rendezvényen maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése.

A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

További információ és regisztráció

Részletek

Dátum:
2018.09.19.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/arckezelo-szakmai-nap-2018-09-19/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail