Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LASHUS ingyenes bemutató

2019.08.15. @ 10:0012:00

Nyújts kímélő szempillalifting szolgáltatást szépségszalonodban, hiszen a szempillalifting az év legnépszerűbb szalonszolgáltatása! Gyere el ingyenes bemutatónkra és nézd meg élőben, hogy mire képes a LashUS, az új, brit kímélő szempillalifting. Kínáld vendégeidnek a legjobb szempillalifting szolgáltatást, amely nem károsítja a szempillákat!

A LashUS bemutató INGYENES, csak online regisztrációhoz kötött: http://wow.lashus.hu/

 

A LASHUS egy új, professzionális, megbízható szempilla márka, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát. Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LASHUS alapító valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémia anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LASHUS egy gyengéd, mégis tartós formulával rendelkezik.

 

A LASHUS egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, minden kezelés alkalmával, így te és vendéged egyaránt megbízhattok a kezelésben. Akár a klasszikus, természetes tekintet, akár a drámai végeredmény híve a vendég, a LASHUS kezelés után kinyílik a tekintet!

 

  • Légy magabiztos!

 

  • Légy gyönyörű!

 

  • Légy a része valami IGAZInak!

 

  • Légy büszke, hogy a LASHUS-t választottad!

 

Online regisztráció: http://wow.lashus.hu/

Részletek

Dátum:
2019.08.15.
Időpont:
10:00 – 12:00
Esemény kategória:
Honlap:
http://wow.lashus.hu/

Helyszín

CND NAIL LOUNGE
Ó utca 6.
Budapest , 1066 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail