Események betöltése

« Összes Események

Mature Skin sminktanfolyam – érett bőr sminkelése

október 1. @ 10:0015:00

19499Ft

Ha úgy gondolod, már sok mindent elsajátítottál a sminkelés terén, de az érett bőrrel való találkozás mindig félelemmel tölt el vagy épp nagy kihívással telve kísért téged, akkor gyere el gyakorlatorientált sminktanfolyamunkra!

note-logo-kicsi2malu-wilz-logo-kicsi2

Az érettebb korú hölgyek sminkelése különös igényességet és professzionális tudást igényel. Azok a technikák, anyagok, színek, amelyeket a fiatal telt, rugalmas arcokon alkalmazhatsz, azok egy érettebb, idősödő bőrön már nem minden esetben vannak a segítségedre. Sminkmesterünk igazán profi ebben, megtanítja, hogyan varázsolj le 10-15 évet vendégeid arcáról! Csodás átalakulások várhatóak…!

Képzésünkön egy tapasztalt sminkmestertől tanulhatod meg, hogy könnyedén, új technikák alkalmazásával hogyan lesz ismét számodra a sminkelés egy csodás szakmai sikerélmény az érett bőrtípusokon. A sminkbemutató után lehetőséget biztosítunk a gyakorlásra, ezért az ecsetkészletedet ne hagyd otthon!

Tanfolyam díja: 19.499 Ft

Részletek

Dátum:
október 1.
Időpont:
10:00 – 15:00
Összeg:
19499Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/sminktanfolyamok/mature_skin_sminktanfolyam_erett_bor_sminkelese

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail