Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Microblading tanfolyam

2017.09.14. @ 10:002017.09.15. @ 16:30

150000Ft

A legtermészetesebb szemöldök tetoválás

A nagy érdeklődésre való tekintettel mi is beleástuk magunkat a microblading világába, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat megoszthassuk a kozmetikusokkal, sminktetoválókkal. Az egyre népszerűbb technika segítségével a természeteshez megtévesztésig hasonlító „szemöldökszál” vékonyságú szálakat tud majd tetoválni vendégeinek, akik hangsúlyosabb, állandóan szép és rendezett szemöldökre vágynak.

Nem értünk egyet azzal, hogy a technika könnyű lenne, vagy hogy bárki képes az elsajátítására, hiszen ha így lenne, nem találkoznánk annyi rosszul sikerült munkával a világhálón. Azok képesek elsajátítani a technikát, akik a megfelelő elméleti tudás birtokában vannak, a gyakorlást komolyan veszik és kitartóan dolgoznak. Ebben az esetben a gyors fejlődés garantált. Mi itt a Baalbek Stúdióban mindent megteszünk azért, hogy a tőlünk kikerült tanulók magabiztosan fogjanak hozzá az új szolgáltatásuk gyakorlásához, és oktatóinkhoz a tanfolyam befejezése után is fordulhatnak kérdéseikkel.

A tanfolyamon elsajátíthatja a microblading szemöldök készítés elméleti hátterét és megtanítjuk a japán toll korrekt használatára, hogy Ön biztonságosan, a lehetséges hibákat elkerülve dolgozhasson és szép, természetes szemöldököket készíthessen. Ezen a tanfolyamon többféle szálrendezést módszerrel ismertetjük meg, hogy a vendégének a leginkább hozzá illő szálazást tudja nyújtani. Oktatásunk során arra törekszünk, hogy egy olyan alapot biztosítsunk, mely elegendő gyakorlás után önálló fejlődést biztosít az egyre bonyolultabb szálrendezések elsajátításában. A tanfolyam kis létszámú, és a tanfolyam gyakorlati részében oktatónk csak egyedül Önnel foglalkozik.

Részletek

Kezdés:
2017.09.14. @ 10:00
Vége:
2017.09.15. @ 16:30
Összeg:
150000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu/microblading_tanfolyam

Szervező

Baalbek Stúdió
Telefon:
06-1/ 266-1856, 06-30/ 566-0806
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu

Helyszín

Baalbek Stúdió
Arany János u. 9. fél emelet (csengő: 65)
Budapest, 1051
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail