Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nézd meg a legjobb alakformáló gépeket kezelés közben!

2019.11.19. @ 09:3015:30

2500HUF

A Center Kft. terméktanácsadói egyedülálló programmal készülnek a 2019. november 19-én megrendezésre kerülő Alakformáló Szakmai Napra. Kezeléssel egybekötve mutatják be a legeredményesebb alakformáló készülékeiket. A berendezések oktatói, vagyis legprofibb kezelői ismertetik a gépek technológiáit, felépítését és egy kezelést is elvégeznek mindegyikkel.

A bemutatásra kerülő készülékek:

 

  1. Lipozeropáratlanul hatékony összeállítás, kivételesen kedvező áron

Az EunSung Lipozero speciális alakformáló és arckezelő gép az elmúlt évek legeredményesebb alakformáló technológiáit egyesíti magában. A készüléket Székely Lajos mutatja be.

 

  1. PowerShape2 – az alakformálás királykategóriája

Az EunSung PowerShape2 alakformáló és arcfiatalító rendszer a Center Kft. jelenleg legnépszerűbb prémium kategóriás alakformáló készüléke. Gajdos Ferenc amellett, hogy elvégez a készülékkel egy kezelést, a technológiáit is sorra veszi majd.

 

  1. Noble Shape – forradalmian új, automatizált alakformáló rendszer

A kezelőnek csak a programot kell elindítania, és a készülék mindössze 30 perc alatt elvégez egy teljes körű alakformáló kezelést. Az EunSung Noble Shape önálló alakformáló gépet Kovács Paula mutatja be a résztvevőknek.

 

  1. Hullámmasszázs – a hatékony alakformáló rendszer nélkülözhetetlen eleme

A hullámmasszázs akár 30-40%-kal megnövelheti a zsírbontó kezelések eredményességét. Huber Zoltántól számos érdekes információt megtudhatsz majd erről a páratlan technológiáról és azt is megnézheted, hogy hogyan kezel a Doctor Life MK300 készülékkel.

A rendezvényen maximum 20 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

 

További információ és regisztráció

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2019.11.19.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategória:
Esemény Tags:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft
Nagy Lajos király útja 10
Budapest, 1148 Magyarország
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail