Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Női/férfi fodrászat és kozmetika zsűri szeminárium

2015.09.05. @ 08:00

VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTBAN! Az eredetileg május 16-ra tervezett Zsűriszeminárium szeptember 5-én lesz! Így a szeminárium a Magyar Bajnokság előtti napon, 2015. szeptember 5.-én kerül megrendezésre. Ezáltal, a zsűri szeminárium résztvevői, az elméleti oktatás után, – a gyakorlati zsűrizést a 2015. szeptember 6.-i Magyar Bajnokságon tudják elvégezni.

Aki kéri, a befizetett díjat visszautalják, vagy szeptemberre befizetettnek tekintik.

A női-férfifodrászat és kozmetikai szakma professzionális fejlődéséhez, erősítéséhez és presztízséhez, nagymértékben hozzájárulnak a folyamatos nemzeti és nemzetközi bajnokságok.

Mindezeket megerősíti az a fontos tény, hogy a folyamatosan változó szakmai professzionális trendeket, új versenyszámokat, versenyszabályokat naprakészen ismerni és alkalmazni is kell, ezen felül, a szakmai – korrekt zsűrizés – figyelmen kívül hagyása, nem eredményezhet fejlődést és sikereket, sem a versenyzők, sem a zsűrizők számára.

Az M.F.K.K.E. a fent említett irányelvek, szempontok alapján, elsődlegesen, minden egyes Magyar Bajnokságon azoknak a szakmabeli zsűrizőknek biztosít zsűrizési lehetőséget , akik naprakészen ismerik az új versenyszabályokat, versenyszámokat, zsűri szabályokat, tisztában vannak az új pontozási rendszerrel, és nem utolsó sorban, sikeres vizsgatétel után megszerezték vagy felújították a Zsűrizői Oklevelet.

Részletek

Dátum:
2015.09.05.
Időpont:
08:00
Esemény kategória:
Esemény Tags:
, , , ,
Honlap:
www.ofke.hu

Szervező

MAGYAR FODRÁSZ KOZMETIKUS KÖZHASZNÚ EGYESÜLET /M.F.K.K.E/
Honlap:
www.ofke.hu

Helyszín

Wella stúdió
Belgrád rakpart 8.
Budapest, 1056
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail