Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online marketing tréning

április 29. @ 10:0013:00

A koronavírus-járvány és a kötelező zárva tartás hideg zuhanyként ért minden szépségipari vállalkozást. 😷

A zárva tartás miatt sokan elveszítették a fő bevételi forrásukat, és teljesen kilátástalannak látják a helyzetüket.

DE A Járványnak, még ha nem is tudjuk pontosan mikor, de biztosan vége lesz. Amíg pedig a kialakult helyzet fennáll, nagyon fontos, hogy azokra a dolgokra koncentráljunk, amikre hatásunk van, és ne azokra amikre nincs.

⛔️A legrosszabb dolog, amit a vállalkozásunkkal tehetünk most, ha nem cselekszünk, és ledermedve, a háttérbe húzódva várjuk a járvány végét.

👉Most van a legalkalmasabb idő arra, hogy szorosabbra fűzd a kapcsolatot a klienseiddel és kimutasd, hogy mennyire törődsz velük. Ennek köszönhetően az elköteleződésüket olyan szintre növelheted, hogy biztosan nem akarnak a jövőben más szakemberhez fordulni.

👉Itt az idő arra, hogy hasznos tanácsokkal lásd el a követőidet, hiszen mindenki a képernyő előtt van most. Legyél te az, aki a hiteles szépségipari szakértő szerepét tölti be, és akinek a szolgálgatását bátran ki merik próbálni, mert hisznek a szakértelmében.

👉Itt az idő elővenni a tennivalólistád és kipipálni azokat a pontokat, amire a vendégek mellett már nem maradt időd.

👉Itt az idő elsajátítanunk az online marketing alapjait, rendbe tenni a közösségi oldalainkat, felújítani a weboldalunkat, hogy azok a nyitás után hatékonyan tudják szállítani nekünk az új klienseket.

Az április 29-ei Online marketing képzésen azokra a legfontosabb lépésekre fogunk koncentrálni, amelyeket mindenki képes lesz még a leállás alatt a gyakorlatba ültetni és amelyek hatására a leglátványosabb növekedést érhetik el a vállalkozásukban.

Az élő közvetítésnek köszönhetően az otthonod kényelméből részt tudsz venni az előadáson.

Még pár napig a következő oldalon tudsz jelentkezni rá:

👉 https://theacademy.hu/termek/online-marketing-gyakorlati-kepzes-04-29/

Szervező

Vagheggi
Honlap:
www.ilovevagheggi.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail