Események betöltése

« Összes Események

Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül

október 1. @ 10:0016:00

11999Ft

A pigment rendellenességek hatékony kezelése gyakori igény a kozmetikákban. Képzésünk a Solanie Vita White sorozatának és AHA Peel családjának eredményes kezelési protokolljába vezeti a megoldást kereső szakembereket.

A kozmetikai szalonokban vendégeink bőrén egyre gyakrabban találkozhatunk a bőrben lezajló festékképzési rendellenességekből adódó elváltozásokkal. A túlzott UV terhelés, nem megfelelően kezelt bőrsérülések, bőrgyulladások, vagy éppen a korral együtt kialakuló pigmentált öregedési foltok viselőjüknek esztétikai gondot okoznak, mely súlyosabb esetekben a pszichés állapot romlásával is járhat. Minden pigmentációs zavart a bőrben lejátszódó melanin termelés biokémiai folyamatában bekövetkezett zavar okozza.

Ennek hátterében megannyi külső és belső hatás illetve öröklött tényező állhat. A pigmentációs zavarok minden esetben kisebb-nagyobb festékezett, vagy festékhiányos foltok formájában jelennek meg.

Lehetnek sötétebbek vagy világosabbak, esetleg teljesen fehérek, közös tulajdonságuk, hogy sohasem emelkednek ki a bőrfelszínéből. Eltüntetésükhöz ma már korszerű hatóanyagok állnak rendelkezésünkre. Szakemberként ismernünk kell ezeket, hogy személyre szabott, problémára fókuszált eredményt garantáljunk. A pigment rendellenességek kezelésére a szakemberek számos megoldást kínálnak, melyek tartósan képesek a bőr megjelenésén javítani.

Annak eldöntése azonban, hogy melyik pigment elváltozás kezelhető sikeresen a kozmetikai szalonokban, hogy melyik rendellenességnél ígérjünk valós és tartós eredményt, vagy éppen melyik kozmetikai protokoll nyújtja a leglátványosabb hatást bizony nem mindig egyszerű.

Ehhez nyújt segítséget a Solanie legújabb tanfolyama, melyben az AHA Peel termékek és a legújabb Vita White termékkel végzett kozmetikai kezelésébe engedünk betekintést.

Képzésünkön elsajátíthatod a döntésekhez szükséges alapokat és megismerheted a kozmetikai kezelésekhez szükséges anyagok hatásmechanizmusait. Elméleti és gyakorlati tudással segítünk, hogy biztos használójává válj, és maximális hatékonysággal végezhesd el a vendégeid egyéni igényeire szabott kezeléseket.

Tanfolyam díja: 11.999 Ft

Részletek

Dátum:
október 1.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
11999Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/kozmetikus-tanfolyamok/ranckezeles_es_folthalvanyitas_kompromisszumok_nelkul

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail