Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sminktetováló 3+3 napos csoportos alaptanfolyam

2017.07.17. @ 10:002017.07.19. @ 16:00

490000Ft
3+3 napos alaptanfolyamunk sok gyakorlásra nyújt lehetőséget, hogy a tanfolyam elvégzése után teljes magabiztossággal és önbizalommal vághasson bele a munkába.

A tanfolyam két, egyenként 3 napos blokkból áll. Az első 3 napos blokkban az elméleti ismeretek mellett segédanyagokon (gumlapon, gumifejen) folyik az oktatás. A második 3 napos blokkban tanulóink modelleken gyakorolhatják a sminktetoválás technikáját. Hallgatóinkat több különböző szemöldök-készítési technika és a szemhéj kihúzása mellett a száj kontúrvonalának és különböző satírozásának módjaira is megtanítjuk.

Alaptanfolyamunkat ajánljuk a teljesen kezdő szakemberek számára, akik szeretnének elegendő tapasztalattal belevágni a sminktetoválás mesterségébe, illetve azoknak a gyakorló szakemberek, akik ismereteiket régen szerezték vagy bizonytalanok a permanent make-up készítés elméleti vagy gyakorlati kérdéseiben.

Az oktatásról

A sminktetoválást kis létszámú, csoportos képzés keretén belül sajátíthatja el. Az I. blokk napjain összevont, több fős csoportban, a II. blokkban a gyakorlati napokon 2 fős csoportokban dolgoznak hallgatóink.
A technikákat speciálisan erre a célra kifejlesztett gumifejen tudják begyakorolni tanulóink.Az oktatás programja és módszere az évek alatt a tapasztalatok alapján finomodott és alakult egyre hatékonyabbá. Szakoktatóink széleskörű tapasztalatukkal egyénre szabottan segítik a műveletek begyakorlását. A nálunk végzett hallgatók munkáját tanácsokkal segítjük a tanfolyam elvégzését követően is.

Az oktatókról

Sminktetoválás oktatásával több mint 20 éve foglalkozik cégünk. Oktatóink a sminktetoválást folyamatosan végzik referenciaszalonunkban, így az évek alatt komoly tudásra és tapasztalatra tettek szert. Ismereteiket időről-időre bővítik a nemzetközi trendeknek megfelelően.

A tanfolyam helyszíne

1051 Budapest, Arany János utca 9., félemelet (kapucsengő: 65)

A tanfolyam időtartama

I. blokk: 
1. nap: elmélet: 10:00-16:00
2. nap: segédanyagos gyakorlat: 10:00-16:00
3. nap: színelmélet: 10:00-16:00

II. blokk
1. nap: írásbeli vizsga az I. blokk anyagából, felrajzolás gyakorlás, élőmodelles gyakorlat: 10:00-16:30
2. nap: élőmodelles gyakorlat: 09:00-16:30
3. nap: gyakorlati vizsga élőmodellen: 09:00-16:30

Kizárólag a II. blokkra való jelentkezésre nincs lehetőség, elkezdésére csak az I. blokk elvégzése után lehetséges.

Tanfolyamok időpontja

A lap alján található eseménynaptárban 3 hónappal előre látja a tanfolyamok kezdő időpontjait. A kezdőidőpontok az I. blokk első napját jelölik, a II. blokk, azaz a gyakorlati napok beosztása a jelentkezés, illetve tanfolyami díj befizetésének sorrendjében történik. A befizetés után a csoportbeosztásról telefonon, e-mailben vagy személyesen tájékoztatjuk tanulóinkat.

FONTOS! A képzés I. blokkja mindig egymást követő napokra esik, a képzés II. blokkja, az élőmodelles gyakorlati oktatás és a vizsgák azonban a képzés színvonalának magasan tartása miatt több, 2 fős csoportban, csoportonként más-más időpontokban zajlik. Ez akár 1-3 hét szünetet is jelenthet a tanfolyam 2 blokkja között. A beosztásról mindenkit előre értesítünk a tanfolyam díjának befizetésekor.

A tanfolyam felépítése

I. blokk:
1. nap: sminktetoválás elmélet (10:00 – kb. 16:00-ig)
2. nap: segédanyagos gyakorlat (10:00 – kb. 16:00-ig)
3. nap: színelmélet (10:00 – kb. 16:00-ig)

I. blokk: A tanfolyam 1. napjára (elmélet) és a 3. napjára (színelmélet) kérjük hozzon magával jegyzetfüzetet, illetve tollat.

II. blokk:
1. nap: 10:00 írásbeli vizsga az I. blokk anyagából, 11:00 felrajzolás gyakorlat (modellen), 13:00 szemöldöktetoválás modellen
2. nap: 09:00 szemhéjtetoválás, 13:00 szájtetoválás modellen
3. nap: gyakorlati vizsga: 09:00 szemöldöktetoválás, 13:00 szemhéj- vagy szájtetoválás

II. blokk: A modulon belül tanulóink 5 darab tetoválást készítenek, amelyhez szükség lesz modellekre. Kérjük a gyakorláshoz és a vizsgához szervezzen modelleket a fent jelölt időpontokra. A blokk ezen napjaira mindenképpen hozzon magával tiszta és kényelmes munkaruhát, amiben dolgozhat.

Kedvezményes extra gyakorlati napok

A tanfolyam résztvevőinek lehetősége van jelentkezni extra gyakorló napokra is. A képzésen az alaptanfolyam II. blokkjában megtetovált modellek közül 2 modell korrekciójára van lehetőség. A választható plusz gyakorló napok költsége 50 000 Ft / nap. A kedvezményes 50.000 Ft-os ár a képzés befejezését követő 3 hónapon belül érvényes. 

A modellekről

Modell bárki lehet, akit Ön szeretne megajándékozni egy szép sminktetoválással minimális költségen. A tanfolyam keretein belül – szemöldök-, szemhéj- és szájtetoválásokat fog elkészíteni. Lehet a modellje az összes területre más-más, vagy akár ugyanaz a személy is. A sminktetoválásnak van néhány kizáró tényezője, kérjük a kontraindikációkat feltétlenül nézze meg itt, és egyeztesse leendő modelljével. Tájékoztató>>>

Javasoljuk, hogy hozza magával saját modelljét, hiszen kulturált körülmények között, oktatói segítséggel, biztosan szép tetoválása fog készülni. Amennyiben semmiképpen nem tudja megoldani, akkor szükség esetén cégünk előzetes egyeztetés alapján megpróbál modellt szerezni, melynek költsége az Ön számára 25.000 Ft / tetoválás, amit kérünk a tanfolyami díjjal együtt rendezni.

A tanfolyam díja

A tanfolyam bármely sminktetováló készülékünk megvásárlása esetén blokkonként 245.000 Ft helyett 145.000 Ft, az I. és II. blokk kedvezményes ára összesen 290.000 Ft. Amennyiben nem vásárol sminktetováló készüléket, a tanfolyam díja összesen 490.000 Ft. A tanfolyami díj tartalmazza a képzés során felhasznált összes anyagot.

A kedvezményes ár abban az esetben érvényes, amennyiben a tanfolyam díja legkésőbb 10 nappal a tanfolyam első napja előtt megérkezik hozzánk. Ha a képzés díja a befizetési határidő végéig nem érkezik meg, a továbbiakban nem áll módunkban a regisztrációt és a helyet fenntartani.
A legegyszerűbb 59.000 Ft-os készüléktől a legmodernebb 1.300.000 Ft-os készülékig, 10 különböző gépből választhat igényeinek megfelelően. Sminktetováló készülékeinkről bővebb információt talál szakmai webáruházunkban>>>
A sminktetováló készülékeket nem szükséges a tanfolyam előtt megvásárolnia, mert a tanfolyam első napján mindegyiket megtekintheti, illetve kipróbálhatja. Tehát elegendő legkésőbb a tanfolyam 2. napjáig kiválasztani és megvásárolni a készüléket, amellyel a tanfolyam további gyakorlati részeiben már dolgozni fog.

Kezdőkészlet sminktetováláshoz

A sminktetoválási szolgáltatás bevezetéséhez a készüléken túl további anyagok is szükségesek (tű, festék, fertőtlenítő..). Nálunk nincs kötelező kezdőkészlet, Ön a saját igényeinek megfelelően tudja ezt kialakítani. Ennek összeállításban igény esetén segítünk. Ajánlott készleteink összetételét már a tanfolyam megkezdése előtt is megtekintheti. Kérje részletes tájékoztatónkat.

Ajánlott kezdőkészleteink ára:
Kis kezdőkészlet: kb. 90.000 Ft
Nagy kezdőkészlet: kb. 180.000 Ft

A végzettségekkel kapcsolatban

Különösen ajánljuk kozmetikus szakembereknek szolgáltatási palettájuk bővítésre. A tanfolyamunk elvégzésének nem előfeltétele a kozmetikus végzettség, ugyanakkor nem tudjuk garantálni, hogy ezen végezttséget igazoló papírok nélkül a munkavégzéshez szükséges engedélyeket ki tudja váltani, ugyanis a jelenleg hatályos törvények szerint ez nem engedélyezett. Kérjük, mielőtt elkezdi a tanfolyamunkat ellenőrizze, hogy Ön az oklevelünkkel meg tudja-e valósítani a terveit. Sok más Európai Uniós országban a sminktetoválási tevékenység végzésének nem feltétele a kozmetikus végzettség. Kérjük ellenőrizze a munkavégzés tervezett helyén, hogy mik az ott érvényben lévő szabályok. 

Az oklevéllel kapcsolatban

A sikeresen elvégzett tanfolyam II. blokkjának zárónapján a hallgatók dekoratív, névre szóló, 3 nyelvű (magyar, német, angol) oklevelet kapnak.

A jelentkezéssel kapcsolatban

Jelentkezhet telefonon (06-1/266-1856, 06-30/566-0806), személyesen (Budapest, V. Arany János u. 9., félemelet, kapucsengő:65), e-mailben (baalbeklevel@gmail.com).

A befizetéssel kapcsolatban

A kedvezményes 290 000 Ft abban az esetben érvényes, amennyiben a tanfolyam díja legkésőbb 10 nappal a tanfolyam I. blokkjának első napja előtt megérkezik hozzánk. A tanfolyam díját befizetheti személyesen, vagy átutalással. A készüléket személyesen a tanfolyam előtt vagy legkésőbb a tanfolyam 2. napjáig tudja megvásárolni.

…és ha már elszánta magát, jelentkezzen be tanfolyamunkra!

Részletek

Kezdés:
2017.07.17. @ 10:00
Vége:
2017.07.19. @ 16:00
Összeg:
490000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu/6_napos_alaptanfolyam

Szervező

Baalbek Stúdió
Telefon:
06-1/ 266-1856, 06-30/ 566-0806
Honlap:
http://www.baalbekstudio.hu

Helyszín

Baalbek Stúdió
Arany János u. 9. fél emelet (csengő: 65)
Budapest, 1051
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail