Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Studex Füllyukasztó tanfolyam

2017.11.15. @ 10:0014:00

2500Ft

Most ismerkedsz a fülbelövéssel? Vagy már van benne tapasztalatod, de szeretnél füllyukasztó szakemberré válni, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújthass vendégeidnek? Gyere el hozzánk és ismerd meg a Studex® fülbelövő rendszereit, termékeit és praktikáit.

A Studex® márka az elmúlt negyven év alatt elnyerte ügyfelei bizalmát, és kitűnő hírnévnek örvend. Füllyukasztó rendszerei és fülbevalói már bebizonyították jól használhatóságukat, mivel a világon már több millió fület a Studex® füllyukasztó készülékeivel lyukasztották át. A Studex® füllyukasztó rendszerei gyors, higiénikus és biztonságos fülbelövést biztosítanak a füllyukasztó szakembereknek. A hypoallergén Studex® fülbevalók széleskörű elterjedése köszönhető a termékei kiváló minőségének, egyszerű használhatóságának, sterilitásának, és a folyamatosan bővülő árukínálatnak.

Tanfolyamunk során a Studex® füllyukasztó készülékeivel kétféle technikát sajátíthatsz el.  A tanfolyam első részében elméletben ismerkedhetsz meg a fülbelövő készülékekkel és azok biztonságos használatával. A második részben mindezt gyakorlatban is kipróbálhatod műfüleken vagy az önkéntes tanfolyami résztvevőkön.

Részletek

Dátum:
2017.11.15.
Időpont:
10:00 – 14:00
Összeg:
2500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/fullyukaszto_tanfolyam/studex_fullyukaszto_tanfolyam/1043

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail