Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szem körüli fekete karikák és ödémák hatékony eltüntetése Kovács Edittel

2017.09.14. @ 10:0016:00

8500Ft

A szemkörnyék speciális bőrén megjelenő problémák eltüntetése örök kihívás a szakemberek számára. Tanfolyamunkon megismerheted a Solanie egyedi szempápolási koncepcióját és diagnosztikai módszereit.

Szemeink életünk során folyamatosan fókuszban vannak. Minden találkozásunk szemkontaktussal kezdődik és szemeink a baráti, vagy üzleti beszélgetések során is folyamatosan a figyelem középpontjában vannak. Információt szolgáltatnak érdeklődésünkről, árulkodnak energiáinkról és csendesen kommunikálják érzéseinket. A szemek és ezzel együtt a szem körüli érzékeny bőr megfelelő ápolása tehát nélkülözhetetlen a tökéletes megjelenéshez és pozitív kisugárzáshoz. A Solanie szemkezelés tanfolyamon elsajátíthatod, hogy hogyan is működik a szemkörnyék érzékeny bőre, miben különbözik a többi bőrfelületünktől és megismerheted, hogy célzott ápolással hogyan tudod egy varázsütéssel megújítani azt.

Részletek

Dátum:
2017.09.14.
Időpont:
10:00 – 16:00
Összeg:
8500Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://beautyakademia.hu/tanfolyamok/szakmai_tanfolyamok/arckezelo_tanfolyamok/szem_koruli_fekete_karikak_es_odemak_hatekony_eltuntetese_tanfolyam

Szervező

Alveola Kft.
Honlap:
http://alveola.hu/

Helyszín

Alveola Beauty Akadémia
Gizella út 30.
Budapest, 1143
+ Google Térkép
Telefon:
+ 36 1 251-2270
Honlap:
http://beautyakademia.hu
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail