Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi arckezelések – tippek és tanácsok, hogyan érdemes csinálni

február 18. @ 09:3015:30

2500HUF

Tavaszi arckezelések – tippek és tanácsok, hogyan érdemes csinálni

 

A következő Arckezelő Szakmai Nap 2020. február 18-án kerül megrendezésre a Center Kft-nél. Amikor még lehet drasztikus arckezeléseket végezni, de már készülünk a tavaszra is. Ennek jegyében került összeállításra a szakmai nap programja!

 

  1. A tűs kezelésekről – utoljára ebben a szezonban

A kezelést a Magyarországon kuriózumnak számító EunSung EPN-nel végezik, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs eljárás és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit.

 

  1. Dr. Light, ha valami különlegesre vágysz

Remek lehetőség annak bemutatására, hogy az EPN tűs kezelést hogyan zárhatjuk le a sejtregenerációt és a sebgyógyulást, valamint a bőrstruktúra helyreállítását elősegítő EunSung Dr. Light LED fényterápiával.

 

  1. Egész évben végezhető savas hámlasztó kezelések

Februárban még elvégezhetjük az utolsó drasztikus arckezeléseket, de ahogy jön a tavasz és egyre erősebb a napsugárzás, sajnos más alternatívát kell választanunk. Annak sem kell elkeserednie, aki lecsúszott a téli bőrmegújító kezelésekről. Az EunSung Hydra Beauty olyan kíméletes technológiát alkalmaz, amellyel az év minden napján végezhetünk savas hámlasztó kezelést.

 

  1. Tavaszi arcfeltöltés a bőrtisztítástól a hatóanyag-bevitelig egyetlen készülékkel

Ultrahangos peeling, elektroporáció, iontoforézis, lifting, ultrahang, cryo. A Szakmai Nap résztvevőit megismertetik a legmodernebb arckezelő technológiákkal, és az EunSung Smartline arckezelő rendszer segítségével bemutatják, hogy hogyan lehet ezzel az egyetlen készülékkel komplett arckezelést végezni.

 

  1. Marketing tanácsok

Huber Zoltán kereskedelmi igazgató kozmetikai szalonok számára összeállított marketing előadása – egyedi humorral, szenvedélyes előadásmóddal és tanulságos történetekkel megfűszerezve.

A rendezvényen maximum 15 fő vehet részt, amelynek feltétele a www.kozmetikusszakmainap.hu oldalon történő előzetes regisztráció, és a 2500 Ft-os részvételi díj befizetése. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudják elfogadni.

További információ és regisztráció

 

Részletek

Dátum:
február 18.
Időpont:
09:30 – 15:30
Összeg:
2500HUF
Esemény kategória:
Honlap:
https://kozmetikusszakmainap.hu/regisztracio-a-kovetkezo-szakmai-napra/arckezelo-szakmai-nap-2020-02-18/

Szervező

Center Kft.

Helyszín

Center Kft.
Nagy Lajos király útja 10
Budapest , 1148
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail