Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Újdonság FERUL-X Tréning és anti-ageing kezelések a kozmetikában

2019.09.16. @ 10:0015:00

5000Ft

Kinek ajánljuk?
Ha már ismered az általunk forgalmazott márkákat, de nyitott vagy az újdonságokra, különlegességekre, itt a helyed.

Ezen a tréningen az összes márkánkról szó esik, különös tekintettel az adott időszak újdonságaira, különlegességeire.

Mi a célja?
Az újdonság tréning igénye azért merült fel, mert sok partnerünk már részt vett az összes protokoll tréningünkön. Ezen a tréningen az összes márkánkról szó esik, különös tekintettel az adott időszak újdonságaira, különlegességeire.

A képzésünkön bemutatjuk a Bielenda Professional FERUL-X új generációs arckezelését, amely egy depigmentáló, bőrszínjavító & anti-ageing hatású innovatív kíméletes savakat 12% ferulasav, 8% tranexámsav, továbbá C – és E vitamint tartalmazó arckezelés. A FERUL-X azért is különleges, mert egész évben alkalmazható a vendégeid számára.

A FERUL-X kezelés használatát képzéshez kötjük, ezért a tréning elvégzése után Oklevelet állítunk ki minden oktatáson résztvevőnek. Az előadás során a kezelés menete bemutatásra kerül.

A képzés második szakaszában két rendkívül népszerű brand-ről is szó lesz, nevezetesen a Chantarelle és a Yellow Rose márkákról.

A Chanterelle dermo-esztétikai márka kezeléseinek kapcsán a bőr energetizálására  és a BIOSTIMULÁCIÓRA helyezzük a hangsúlyt.

A Chanterelle lézergépek alkalmazásával energiával töltjük fel a sejteket, szöveteket, amely elengedhetetlen a bőr egészséges működése szempontjából. Felpezsdítjük a bőrben zajló biokémiai folyamatokat és intenzívebbé válik a hatóanyag bevitel. A fényterápia jótékony hatásának köszönhetően visszaadjuk a bőr vitalitását és fiatalságát.

A Yellow Rose készítményeinek rendkívül magas az aktív hatóanyagtartalmuk. Kiemelten magas szerepet kapnak az új generációs-, biomimetikus peptidek és az egyedülálló növényi eredetű összetevők, amelyek együttesen biztosítják az azonnali látványos hatást, valamint kúraszerű alkalmazás esetén pedig a hosszútávú eredményt.

Időtartam: 10h – 15h
Tréning regisztrációs díja: 5.000.- Ft, Referencia Szalonoknak díjtalan.
A regisztrációs díj tartalmazza:
–    információs csomag
–    nyomtatott oktatási jegyzet
–    oklevél
–    frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható az adott márkán belül, kizárólag professzionális készítményekre. Vidéki tréning esetén a kapott megrendelőlap kitöltésével és leadásával biztosított a regisztrációs díj jóváírása.
Jelentkezés menete:
A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

Lemondás:
–    A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs díj visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer adódik csak lehetőség.
–    10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre és nem vásárolható le.

Helyszín: Novotel

6721 Szeged, Maros utca 1.

Vedres István Terem

Részletek

Dátum:
2019.09.16.
Időpont:
10:00 – 15:00
Összeg:
5000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Novotel Hotel Szeged****
Maros u. 1.
Szeged, 6721
+ Google Térkép
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail