Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

WeCosmoprof

június 4.június 10.

Az üzleti kapcsolatok helyreállításának elősegítését célzó új projektek egyikében a Cosmoprof Worldwide Bologna június 4–10-ig megrendezi a WeCosmoprof digitális fórumot az olasz Külügyminisztérium és a Nemzetközi Együttműködési Minisztérium, valamint az ITA, az Olasz Kereskedelim Ügynökség támogatásával.

– A WeCosmoprof hozzájárul a gazdaság újraindításhoz – erről már Enrico Zannini, a BolognaFiere Cosmoprof vezérigazgatója beszélt. – A Cosmoprof több mint 50 éve segít, hogy a gyártók és a vásárlók a világ minden táján megtalálják egymást. A WeCosmoprof abban a reményben született, hogy előkészíti azt, hogy 2021-ben ismét találkozhassunk a Cosmoprof Worldwide Bologna 53. rendezvényén, és megismerhessük az új lehetőségeket.

WeCosmoprof elérhető lesz a kiállítók, vásárlók, forgalmazók és kiskereskedők számára. A digitális technológiáknak és szolgáltatásoknak köszönhetően – amelyeket a Cosmoprof egyébként évek óta kínál a vásáron résztvevő vállalatok és szereplők számára, ezzel is ösztönözve a hálózatépítést és az új projektek fejlesztését -, a WeCosmoprof háromdimenziós élményt nyújt majd, amely jelenleg páratlan a kiállítási szektorban. A legfontosabb most a gyártók és a szolgáltatók, szakemberek közötti hálózatépítés, ebben segít a  Cosmoprof My Match szoftver, a Cosmoprof Worldwide Bologna üzleti kapcsolatainak eszköze.
Exkluzív virtuális helyiségekbe látogathatnak majd a vásárlók, ahol megtekinthetik az új termékeket és szolgáltatásokat, és tárgyalhatnak megrendelésekről és szerződésekről.
A B2B tevékenységekre épülő platform mellett a CosmoTalks 30 webináriummal részletes bemutatókat kínál a piaci fejleményekről, új technológiákról, termékekről, eljárásokról. A Cosmo Virtual Stage-en képzéseket érhetünk el, amelyek az új fogyasztói szokásokra és trendekre, a hatékony kommunikációs stratégiákra, valamint a vendéglátás, a SPA és a wellness legjobb lehetőségeire összpontosítanak.

#dontstopbeauty
Új ötleteket és hasznos információkat kaphattok a #dontstopbeauty révén, fodrászok, kozmetikusok és körmösök kommentjeivel, élő demókkal, amelyek vadonatúj megközelítésben szeretnék segíteni az üzletek újbóli megnyitását.

Cosmoprof kiállítói, partnerei és látogatói a világ minden tájáról elérhetik majd mindkét csatornát, a WeCosmoprofot és a #dontstopbeauty-t egyaránt.

WeCosmoprof segítségével a Cosmoprof weboldal előfizetői hozzáférhetnek több mint 3000 kiállító legfrissebb híreihez, valamint egy exkluzív digitális katalógushoz is, amely több mint 800 olasz kiállító termékeit mutatja, amelyek újdonságnak számítanak a piacon.
A digitális tér olasz, angol, francia, kínai, arab és portugál nyelven lesz elérhető, köszönhetően a „Beauty Made in Italy” projektnek.
A mostani helyzet várhatóan megváltoztatja a világot, a gazdasági élet minden szektora érintett lesz ebben, legfőképpen a digitális világ térnyerése várható. Ennek jegyében született meg a WeCosmoprof.

Részletek

Kezdés:
június 4.
Vége:
június 10.
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.cosmoprof.com/

Szervező

Cosmoprof
Telefon:
+39.02.796.420
E-mail:
info@cosmoprof.it
Honlap:
http://www.cosmoprof.com
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail