Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Yellow Rose Protokoll Tréning

március 11. @ 10:0015:00

5000Ft

Fedezd fel a – Yellow Rose Professional – sokszínű világát! Ismerd meg a természet adta, gazdag hatóanyag palettát alkalmazó kozmetikai márka lakossági, és professzionális termékeit, illetve kezeléseit!

Yellow Rose különleges hangulatú, intenzív hatású anti-ageing kezelésekre specializálódott márka. Készítményeiben rendkívül magas az aktív hatóanyag tartalom, egyedülálló a különleges növényi eredetű összetevőiben.

Kiemelten magas szerepet kapnak az új generációs -, biomimetikus peptidek, és a növényi eredetű összetevők, melyek együttesen biztosítják a látványos hatást.

 

Látogass el központi oktató termünkbe, ahol a YELLOW ROSE PROFESSIONAL márka kezeléseit mutatja be Weber Erika szakoktatónk egy interaktív tréning alkalmával!

Dátum: 2020. március 11.

Időtartam: 10h – 15h

Minimális létszám: helyszíntől függően 4-6 fő

Tréning regisztrációs díja: 5.000 Ft, Referencia Szalonoknak díjtalan.

A regisztrációs díj tartalmazza:

  • információs csomag
  • nyomtatott oktatási jegyzet
  • oklevél
  • frissítő, kávé (Beauty Partner Központ)

Kedvezmény: A tréninget követően (csak a tréning napján) a regisztrációs díj 100%-ban levásárolható az adott márkán belül, kizárólag professzionális készítményekre.

Jelentkezés menete:

A szabad helyek érdekében a kiírt dátum előtt legalább 3 héttel már érdemes jelentkezni és a regisztrációs díjat befizetni. Jelentkezni lehet a Kozmetikus Pláza webáruházon keresztül, érdeklődni pedig a Beauty Partner központi telefonszámán (+36 1 338 1047 – Balázs Zsuzsi).

 

Lemondás:

  • A tréning időpontja 10 naptári nappal a kiírt dátum előtt díjmentesen módosítható vagy lemondható, utóbbi esetében a regisztrációs díj visszatérítésre kerül. Időpont módosításra egyszer van lehetőség.
  • 10 naptári napon belüli lemondott részvétel vagy meg nem jelenés esetén a regisztrációs díj nem kerül visszatérítésre és nem vásárolható le.

 

Részletek

Dátum:
március 11.
Időpont:
10:00 – 15:00
Összeg:
5000Ft
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
http://www.kozmetikusplaza.hu/

Szervező

Beauty Partner Kft.
Honlap:
www.beautypartner.hu

Helyszín

Beauty Partner Központ
Olt u. 37.
Budapest , 1112
+ Google Térkép
Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail