Események betöltése

Események: 2020.05.21.

Események Search and Views Navigation

Esemény Views Navigation

Egész nap

Online Rózsakvarc – speciális masszázs Tanfolyam

május 18.június 6.
46307Ft

ONLINE PANDHY’S™ M‘s Rose Re’Lax tanfolyam – Rózsakvarcos speciális masszázs ✔️Könnyen elsajátítható ✔️Részletes írott és videós step by step ✔️Internetes konzultáció oktatónkkal ✔️Tanulóknak szakmunkás vizsga - speciális kezelés modulhoz több éve egy biztos kezelés ✔️Házhoz érkezik a kezdőkészlet Ez... Bővebben »

Bővebben »

Online Anti-Gravitációs – speciális masszázs technika Tanfolyam

május 18.június 18.
40525Ft

ONLINE ANTI-GRAVITÁCIÓS technika – hogyan őrizzük meg a fiatalos bőrünk ✔️Könnyen elsajátítható ✔️Részletes írott és videós step by step ✔️Internetes konzultáció oktatónkkal ✔️Tanulóknak szakmunkás vizsga - speciális kezelés modulhoz több éve egy biztos kezelés ✔️Házhoz érkezik a kezdőkészlet JELENTKEZÉS... Bővebben »

Bővebben »

I. Magyar Kozmetikus Webkongresszus

május 21.
Bővebben »

10:00

Termék értékesítés online tréning

május 21. @ 10:0014:00
3000Ft

A képzés fő témái: Prémium vendégkör, vagyis az „A” vendég bevonzása Bizalomépítési trükkök Termékértékesítés a gyakorlatban Garantált módszerek a bevételeid megduplázására Személyiségtípusok és kommunikációs stratégiák az értékesítésben Extra marketing tippek A jegy ára jelképes: 3000 Ft Ha nem felel... Bővebben »

Bővebben »

12:00

Online ébenfekete szemhéjtetoválás

május 21. @ 12:0015:00
19000Ft

A képzés elsajátítása fontos lehet márkától függetlenül minden olyan sminktetováló számára aki szeretné, ha szemtetoválásai 'feketébben' gyógyuljanak. 💥Az elméleti képzés során beszélünk a megfelelő pigment összetételéről, illetve mindazon pigment tulajdonságról, ami befolyásolhatja a túlságosan hideg kékes vagy szürkés gyógyulásokat.... Bővebben »

Bővebben »
+ Export Events
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail