Események betöltése

Események: 2020.05.27.

Események Search and Views Navigation

Esemény Views Navigation

Egész nap

Online Rózsakvarc – speciális masszázs Tanfolyam

május 18.június 6.
46307Ft

ONLINE PANDHY’S™ M‘s Rose Re’Lax tanfolyam – Rózsakvarcos speciális masszázs ✔️Könnyen elsajátítható ✔️Részletes írott és videós step by step ✔️Internetes konzultáció oktatónkkal ✔️Tanulóknak szakmunkás vizsga - speciális kezelés modulhoz több éve egy biztos kezelés ✔️Házhoz érkezik a kezdőkészlet Ez... Bővebben »

Bővebben »

Online Anti-Gravitációs – speciális masszázs technika Tanfolyam

május 18.június 18.
40525Ft

ONLINE ANTI-GRAVITÁCIÓS technika – hogyan őrizzük meg a fiatalos bőrünk ✔️Könnyen elsajátítható ✔️Részletes írott és videós step by step ✔️Internetes konzultáció oktatónkkal ✔️Tanulóknak szakmunkás vizsga - speciális kezelés modulhoz több éve egy biztos kezelés ✔️Házhoz érkezik a kezdőkészlet JELENTKEZÉS... Bővebben »

Bővebben »

Ombre szemöldök prokurzus

május 25.május 29.
69000Ft

➡️2 oktató, 5 nap és 4 egyedi ombre technika⬅️ A gyengeségekből erősséget faragunk, a hibákra pedig megoldást találunk, együtt, hogy a kurzus végére látványos szakmai változáson menj keresztül!🤩 Kattints a részletekért👇 http://pmuartschool.com/online-kepzesek/prokurzus

Bővebben »

09:00

Digital Beauty Days – Üzletfejlesztés

május 27. @ 09:0011:00
3900Ft

Kezdd te is a napot tanulással, csatlakozz háromnapos online programunkhoz, a tavasz egyik legizgalmasabb szakmai eseményéhez! Három délelőttön neves szakemberek várnak, akiket az előadások után kozmetikáról, újdonságokról, üzleti trendekről kérdezhetsz! Gyere, szakmázz május végén a Beauty-val online! Időpont: Május... Bővebben »

Bővebben »

10:00

Online Füstös szemtetováló képzés

május 27. @ 10:0014:00
30000Ft

A képzést két napra bontottuk, az első napon ONLINE oktatásban vehetsz részt a második napon pedig ÉLŐ modellen gyakorolunk. Dönthetsz úgy, hogy csak az ONLINE képzést választod, de véleményünk szerint az ÉLŐ MODELLES gyakorlás elengedhetetlen a pontos technika elsajátításához.... Bővebben »

Bővebben »
+ Export Events
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail