Információk

A Beauty Forum a legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár
Dátum: 2018. október 26-27. péntek-szombat

Helyszín: Lurdy Ház

2018 október 26-27-én már 27. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A már tradicionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a cégek legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

  •  Ingyenes belépés a szakmai közönség számára. Kérjük, a regisztrációs lapot töltsék ki és hozzák magukkal, mert a belépésnél elkérjük!  Regisztrációslap
  •  Nyitva tartás: péntek 12.00-20.00; szombat 10.00-17.00-ig.
  • Szakmai programok, versenyek, előadások.
  • További információk:  Informaciosoldal

A 2017-es kiállítás összefoglalóját ITT olvashatja! 

Szeretettel várjuk Önt is, mint kiállítót!

Kiállítók számára letölthető dokumentumok:

MINTEGY 70 KIÁLLÍTÓ CÉG és több száz márka képviselőinek részvételével, a szépségszakma meghatározó személyiségei várják a közel 5 000 kozmetikus látogatót, Közép-Kelet-Európa legnagyobb hazai, szakmai rendezvényén.

Kiállítói tematika: ápoló kozmetika, arckezelés, natúr- és biokozmetika, bőrdiagnosztika, dekorkozmetika, elektrokozmetika, mezoterápia, PMU, szempillahosszabbítás, szőrtelenítés, testkezelés, aromaterápia, wellness-spa kezelések, higiénia, táplálék-kiegészítők, munkaruha, szalonbútor, szoftverek, továbbképzés, oktatás, tanácsadás.

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail