Információk

A Beauty Forum a legnagyobb hazai professzionális szépségipari szakkiállítás és vásár 2019-ben is szeretettel várja partereit, látogatóit! 
A rendezvény kiemelt partnerei:

 

Dátum: 2019. október 25-26. péntek-szombat

Helyszín: Lurdy Ház Rendezvényközpont

2019. október 25-26-án már 28. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A már tradicionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a cégek legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

    •  Ingyenes belépés a szakmai közönség számára. 
    •  Nyitva tartás: péntek 12.00-20.00; szombat 10.00-17.00-ig.
    • Szakmai programok, versenyek, előadások, workshopok.

 

A 2018-es kiállítás összefoglalóját ITT olvashatja.

 Sajtokozlemeny-2018

Szeretettel várjuk Önt is, mint kiállítót!

Kiállítók számára letölthető dokumentumokat hamarosan megtalálja itt:

Mintegy 70 Kiállító cég és több száz márka képviselőinek részvételével, a szépségszakma meghatározó személyiségei várják a közel 5 000 kozmetikus látogatót, Közép-Kelet-Európa legnagyobb hazai, szakmai rendezvényén.

Kiállítói tematika: ápoló kozmetika, arckezelés, natúr- és biokozmetika, bőrdiagnosztika, dekorkozmetika, elektrokozmetika, mezoterápia, PMU, szempillahosszabbítás, szőrtelenítés, testkezelés, aromaterápia, wellness-spa kezelések, higiénia, táplálék-kiegészítők, munkaruha, szalonbútor, szoftverek, továbbképzés, oktatás, tanácsadás.

 

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail