Nemzetközi Beauty kiállítások

http://www.beauty-forum.com/

Partnereink számára új piacokat nyitunk meg és velük együtt növekszünk. Folyamatosan bővítjük kiállításainkat Európa szerte.

Azokban az országokban, ahol nem szervezünk saját kiállí­tást, együttműködő és liszenszpartnerekkel dolgozunk szorosan együtt.

Itt talál egy rövid áttekintést nemzetközi kiállításainkról.

http://www.health-and-beauty.hu/index.php/szakkiallitasok-szakvasarok/nemzetkozi-szakkiallitasok/

Történelem

A Health and Beauty Germany GmbH kiállí­tás szervező a Health and Beauty Holding (Európa) GmbH leányvállalata. Az 1996-ban alapí­tott WK International neve a kozmetikai szakmában egyet jelent egy kiemelkedő kiállí­tással. WK International 2002-ben olvadt össze anyavállalatával, a Health and Beauty Germany GmbH-val, azóta a magas színvonalon összehangolt szaksajtó, szakmai kongresszusok és szakkiállítások összességét kí­nálja; ezért nemzetközi.

Ki is a Health and Beauty Germany GmbH?

A Health and Beauty Germany GmbH nem csupán a BEAUTY FORUM MÜNCHEN – Németország legnagyobb őszi kozmetikai szakvásárának- a szervezője, de olyan új és sikeres koncepciók licencbeadója, ötletgazdája, és fejlesztője, melyeket Európa különböző országaiban is alkalmazunk.

A Health and Beauty Germany GmbH elkötelezettségének eszményképei a kiállí­tók és a vásárlátogatók céljai, kívánságai és elképzelései. Ahhoz, hogy partnereink üzleti sikereit hosszú távon biztosí­tsuk, átfogó szakmai ismereteinket új piacok felfedezésekor is felhasználjuk. Ez a jelenlétünk kiterjesztését jelenti azokban az országokban, melyek ügyfeleink számára értelmes tevékenységeket, illetve nagyfokú hatékonyságot ígérnek. Így az európai határokat átlépve is tevékenyek vagyunk, hiszen a BEAUTY FORUM vásárok a világ kozmetikai iparának trendteremtői.

Mit csinál a Health and Beauty Germany GmbH?

A professzionális kozmetikai szakképzés elengedhetetlen alkotórészei a kozmetikai szakvásárok. Egyre fontosabb, hogy nyomon lehessen követni a kozmetikai piac trendjeit és gyors fejlesztéseit.

Mi, a Health and Beauty Germany GmbH  korrekt közvetítőként magas szí­nvonalú rendezvényeinkkel egy vezető világhí­rű márka biztonságát és hozzáértését kí­náljuk a kereslet és a kínálat között. Szolgáltatás és koncepció teljes egészében a piac résztvevőinek az igényeire vannak szabva. Első osztályú szolgáltatások és a vásártechnikába történő folyamatos befektetéseink gondoskodnak arról, hogy a látogató a kínálatra, a kiállí­tó pedig a vendégére koncentrálhasson.

A Health and Beauty Germany GmbH  vásárai a legfontosabb megrendelőhelyekhez tartoznak, továbbá mind bel-, mind külföldről vonzzák a szakmabeli látogatókat és kiállí­tókat.

A Health and Beauty Trade Fairs által megrendezett vásárok alapja teljes körű szakmai támogatás, melynek hátterében egy okosan és logikusan felépí­tett szakmai tagozódás áll.

 

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail